Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
*Pro
jletcher
Posts: 1,983
Registered: ‎05-18-2011
Message 1 of 4 (255 Views)

This is getting old

255 Views, 3 Replies
09-25-2012 10:43 AM

Bug not bug is the bug question...

 

Made this years ago and works great no issues.

 

No issue.JPG

 

Now I am making a new one and this is what hapens all settings are 100% the same but it errors...

 

Getting old.JPG

 

Now it is not finished but I will post part so you can try and I know it works in 2013 is what I am sure you all will say..


Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.

James Letcher
2012 Factory Design Suite ( will not load 2013)
What happen to my Inventor :-(
*Pro
jletcher
Posts: 1,983
Registered: ‎05-18-2011
Message 2 of 4 (244 Views)

Re: This is getting old

09-25-2012 10:59 AM in reply to: jletcher

Ok now that is just not cool....

 

Because the first link and second link are touching is the reason it is not working even though the 1st one I made years ago are the same feature as this new one it does not like it when it touches and this is the reason for the error.

 

Why would you mess this one up Autodesk I don't care if they touch.

 

Now I will have to take time to make new link feature so they don't touch.. Ugh time = money >>> Autodesk= less money....

 


Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.

James Letcher
2012 Factory Design Suite ( will not load 2013)
What happen to my Inventor :-(
*Pro
jletcher
Posts: 1,983
Registered: ‎05-18-2011
Message 3 of 4 (236 Views)

Re: This is getting old

09-25-2012 11:10 AM in reply to: jletcher

To add to the mess it only errors out on the circular patterns not the rectangular Pattern...

 

I even remade the one from a few years ago well just the circular pattern part and it does not error why is that does it remember the days when it worked?

 

 


Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.

James Letcher
2012 Factory Design Suite ( will not load 2013)
What happen to my Inventor :-(
Employee
johnsonshiue
Posts: 2,345
Registered: ‎04-30-2008
Message 4 of 4 (195 Views)

Re: This is getting old

09-25-2012 02:43 PM in reply to: jletcher

Hi! For this particular case, the same error occurs if you do the same operation on R2013. Inventor seems to have trouble merging the faces when patterning the features in an angle. I will forward this case to development for further investigation. In the meantime, you might want to use Pattern a Solid option, instead of Pattern Feature option to make it work.

Thanks!

 

PatternASolid.png



Johnson Shiue (johnson.shiue@autodesk.com)
Senior Principal SQA Engineer, Inventor
Mechanical Design
Autodesk, Inc.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.