Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
New Member
Mr.Ri
Posts: 2
Registered: ‎11-16-2012
Message 1 of 3 (387 Views)

There is no Standard.iam on my template

387 Views, 2 Replies
11-16-2012 02:47 AM

Hi,

 

I am currently a new user to Autodesk Inventor 2013. I am able to create part files but when I want to assemble these different parts, I am not able to create a standard assembly file as there is no standard.iam on my template.

 

I have attached a screenshot of what I mean below. Is there any way I can install a standard.iam file anywhere? I would appreciate any help given. I apologise if this is not the correct thread/ discussion group as I do not know where else to ask.

 

Thank you for your time.

 

Best regards,

Mr.Ri

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,686
Registered: ‎09-13-2007
Message 2 of 3 (348 Views)

Re: There is no Standard.iam on my template

11-19-2012 01:57 PM in reply to: Mr.Ri

thats because your using Inventor LT and not full blown inventor they are different products

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,686
Registered: ‎09-13-2007
Message 3 of 3 (344 Views)

Re: There is no Standard.iam on my template

11-19-2012 01:59 PM in reply to: DarrenP

no need to double post

it was also answered on your other thread: http://forums.autodesk.com/t5/Autodesk-Inventor/Standard-iam-file/m-p/3704202#M454432

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.