Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
New Member
Mr.Ri
Posts: 2
Registered: ‎11-16-2012
Message 1 of 3 (379 Views)

There is no Standard.iam on my template

379 Views, 2 Replies
11-16-2012 02:47 AM

Hi,

 

I am currently a new user to Autodesk Inventor 2013. I am able to create part files but when I want to assemble these different parts, I am not able to create a standard assembly file as there is no standard.iam on my template.

 

I have attached a screenshot of what I mean below. Is there any way I can install a standard.iam file anywhere? I would appreciate any help given. I apologise if this is not the correct thread/ discussion group as I do not know where else to ask.

 

Thank you for your time.

 

Best regards,

Mr.Ri

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,577
Registered: ‎09-13-2007
Message 2 of 3 (340 Views)

Re: There is no Standard.iam on my template

11-19-2012 01:57 PM in reply to: Mr.Ri

thats because your using Inventor LT and not full blown inventor they are different products

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,577
Registered: ‎09-13-2007
Message 3 of 3 (336 Views)

Re: There is no Standard.iam on my template

11-19-2012 01:59 PM in reply to: DarrenP

no need to double post

it was also answered on your other thread: http://forums.autodesk.com/t5/Autodesk-Inventor/Standard-iam-file/m-p/3704202#M454432

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!