Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
*Expert Elite*
JDMather
Posts: 26,585
Registered: ‎04-20-2006
Message 21 of 23 (179 Views)

Re: there is no option for surface draft in inventor...!!

06-05-2012 02:39 PM in reply to: shuaib_cad

We always tend to prefer things to work in ways that we are already familiar. You will probably have to suppress the natural frustration on differences between Pro/E and Inventor and not try to force Inventor to work like Pro. 

Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Autodesk Inventor 2014 Certified Professional
Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
Certified SolidWorks Professional
Inventor Professional 2015 64-bit
http://www.autodesk.com/edcommunity
http://home.pct.edu/~jmather/content/DSG322/inventor_surface_tutorials.htm
Active Contributor
shuaib_cad
Posts: 47
Registered: ‎11-09-2011
Message 22 of 23 (134 Views)

Re: there is no option for surface draft in inventor...!!

06-06-2012 12:01 PM in reply to: JDMather

we have to compare with other softwares to make our software better.... if not, our software will be a failure in the market.... if something is not there we have to take a step forward to add it....

 

if something is there in pro/e we have to think why its there and whats its purpose.... because if we tend to lose the purpose then we would be wasting so much of time and money...

 

i feel inventor is not a good tool when compared to pro/e and catia....

but it could be made better....

 

 

 

*Expert Elite*
JDMather
Posts: 26,585
Registered: ‎04-20-2006
Message 23 of 23 (93 Views)

Re: there is no option for surface draft in inventor...!!

06-06-2012 01:58 PM in reply to: shuaib_cad

I have had reasonable success with supplying concrete examples to Autodesk on some issues, on others not so much.

I have observered near zero succees from rants that do not provide supporting datasets.
In the past 2 or 3 years Autodesk has become very receptive to datasets and discussions involving other software, where in the past they might remove my images or files from the forum (they usually let me get away with verbal discussion as long as I kept it balanced and not just a rant).  Example from years ago (that was fixed soon after http://forums.autodesk.com/t5/Autodesk-Inventor/SolidWorks-works-Inventor-still-doesn-t/m-p/928374/h....


Post examples.

Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Autodesk Inventor 2014 Certified Professional
Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
Certified SolidWorks Professional
Inventor Professional 2015 64-bit
http://www.autodesk.com/edcommunity
http://home.pct.edu/~jmather/content/DSG322/inventor_surface_tutorials.htm
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.