Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Active Contributor
gordon.rogers
Posts: 31
Registered: ‎10-11-2011
Message 1 of 2 (410 Views)

String resource could not be loaded...

410 Views, 1 Replies
08-21-2013 10:18 AM

Hi, I have an issue with a couple of subassemblies that are driven by Excel. I try to change the source of the 3rd party but doesn't want to do so. I deleted the 3rd party parameters and all constraints related to them in the assembly then try to link with the Excel file that I want to use but get this:

String resource could not be loaded (and is missing?) for Id 9a34.

(ERROR 2803d8E8)

Any help with this is appricated.

IV2013 SP1                                                                                                                 Vault Colabriator 2013 SP1

Active Contributor
bentbrandt
Posts: 34
Registered: ‎11-26-2008
Message 2 of 2 (239 Views)

Re: String resource could not be loaded...

02-11-2014 06:37 AM in reply to: gordon.rogers

I have a String resource could not be loaded ( and missing) for id 2a1e (error e050c12)

When I try to save a custom style, with a texture, to a custom style library in inventor 2014.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.