Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Active Contributor
shuaib_cad
Posts: 47
Registered: ‎11-09-2011
Message 1 of 4 (208 Views)
Accepted Solution

Startup issue and no materials in library

208 Views, 3 Replies
01-19-2014 05:51 PM

I have startup issue with inventor 2012 and the material library is empty.

I some how deleted the inventor folder in documents. I again copied the folder from my friends system but didn't work.

Please look at the attachments and advice...!!!

 

Regards

K. Mohammed Shuaib

Take a look at this link.

 

http://docs.autodesk.com/INSTALL_LICENSE/2014/ENU/Autodesk%20Installation%20Help/index.html?url=files/GUID-3CDDE15C-925D-46A9-9E62-0582A9E8DDBB.htm,topicNumber=d30e18316

 

check.PNGIf this solved your issue please mark this posting "Accept as Solution".

Or if you like something that was said and it was helpful, Kudoskudos.PNG are appreciated. Thanks!!!! :smileyvery-happy:

 

New EE Logo.PNG

Inventor.PNG     vault.PNG

 

*Expert Elite*
Cadmanto
Posts: 3,356
Registered: ‎12-07-2011
Message 2 of 4 (189 Views)

Re: Startup issue and no materials in library

01-19-2014 06:25 PM in reply to: shuaib_cad

Honestly, I would reload the software to get the libraries back the way they should be.  You don't even need to uninstall your currect version unless you trully feel it is that messed up.  Then once you get everything back, don't copy from where you got them before again.  Not a good idea!!!

 

check.PNGIf this solved your issue please mark this posting "Accept as Solution".

Or if you like something that was said and it was helpful, Kudoskudos.PNG are appreciated. Thanks!!!! :smileyvery-happy:

 

New EE Logo.PNG

Inventor.PNG     vault.PNG

 

Best Regards,
Scott McFadden
Inventor Professional 2014
(Colossians 3:23-25)

Active Contributor
shuaib_cad
Posts: 47
Registered: ‎11-09-2011
Message 3 of 4 (180 Views)

Re: Startup issue and no materials in library

01-19-2014 06:39 PM in reply to: Cadmanto

Thanks for your quick response!!!

 

I can not uninstall the software myself unless i get the permission from the IT department.

Can you please give me a solution to get back the material library atleast?

 

Regards

K. Mohammed Shuaib

*Expert Elite*
Cadmanto
Posts: 3,356
Registered: ‎12-07-2011
Message 4 of 4 (176 Views)

Re: Startup issue and no materials in library

01-19-2014 06:52 PM in reply to: shuaib_cad

Take a look at this link.

 

http://docs.autodesk.com/INSTALL_LICENSE/2014/ENU/Autodesk%20Installation%20Help/index.html?url=file...

 

check.PNGIf this solved your issue please mark this posting "Accept as Solution".

Or if you like something that was said and it was helpful, Kudoskudos.PNG are appreciated. Thanks!!!! :smileyvery-happy:

 

New EE Logo.PNG

Inventor.PNG     vault.PNG

 

Best Regards,
Scott McFadden
Inventor Professional 2014
(Colossians 3:23-25)

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.