Inventor General Discussion

Reply
New Member
Mr.Ri
Posts: 2
Registered: ‎11-16-2012
Message 1 of 2 (293 Views)

Standard.iam file

293 Views, 1 Replies
11-19-2012 07:02 AM

Hi,

 

I am having a problem with my Autodesk Inventor 2013 whereby I do not have a Standard.iam in my default template as shown from the attachment below. I am unable to assemble any of the parts that I make.

 

Even when I want to open any .iam file that I have downloaded, it ask me to open the file in Autodesk Inventor View as "the selected file is an assembly which is not supported".

 

Does anyone knows what the problem is and how do I solve it? Without assemblies, I cannot do much in Autodesk Inventor 2013.

 

Your help is very much appreciated.

 

Thanx!

*Expert Elite*
-niels-
Posts: 1,605
Registered: ‎06-20-2006
Message 2 of 2 (283 Views)

Re: Standard.iam file

11-19-2012 07:48 AM in reply to: Mr.Ri

Your screenshot shows the template dir as Inventor LT 2013, the LT version of inventor does not support assemblies.


Using IV2014 Pro SP2 - upd.1, Win7-64bit
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!