Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
New Member
davides
Posts: 2
Registered: ‎12-30-2011
Message 1 of 5 (290 Views)

Split errors within frame generator

290 Views, 4 Replies
04-04-2012 04:17 PM

I'm using frame generator.

The design doctor indicates I have errors re splits have no effect.  When I check the part I find several end conditions.  Some times a red box and arrows shows up at one of the ends.  I can redo an end condition with delete existing end conditions checked and it eliminates the extra end conditions.  The red box and arrow stays behind.  This does ot always hapen.   Is there any way to delete the red box and arrow?

 

Thanks 

David E

Contributor
bmeraz
Posts: 20
Registered: ‎02-20-2011
Message 2 of 5 (210 Views)

Re: Split errors within frame generator

06-03-2013 11:32 AM in reply to: davides

BUMP

 

I am having a similar issue and cant seem to find a resolution to it

*Expert Elite*
cbenner
Posts: 3,421
Registered: ‎04-06-2010
Message 3 of 5 (188 Views)

Re: Split errors within frame generator

06-04-2013 04:15 AM in reply to: bmeraz

I've seen this before, and there are several threads about it in here.  But, I've never seen or heard of any good explanation of it or a good fix other than to delete the frame member and re-place it.  I haven't run into it in a long time.  It's one of those things that I'd love to see again so I could nail down the workflow that causes it... but by the time you see the red arrow, it's already too late.

 

Wish I could offer more guys!  :smileyfrustrated:

 

AutoCAD 2013; AuoCAD Electrical 2013; IV 2013 Professional: Tube and Pipe, Frame Generator, Content Center; Vault Professional 2013: Client, ECO

 

My Blog, pretty weak I know, but I'm just getting started. :smileyvery-happy:
http://cbennertipstricks.blogspot.com/

ChrisB

ADSK_Expert_Elite_Icon_S_Color_Blk.png

Please use Mark Solutions!.Accept as Solution &Give Kudos!Kudos to further enhance the value of these forums. Thank you! :smileyhappy:

http://cadtipstricks.wordpress.com//


   

Employee
ruth-chunhua.hu
Posts: 115
Registered: ‎04-06-2008
Message 4 of 5 (176 Views)

Re: Split errors within frame generator

06-04-2013 06:31 PM in reply to: bmeraz

Hello,

 

Could I get your data to have a look at this issue?

 

Thanks,

Ruth

Contributor
bmeraz
Posts: 20
Registered: ‎02-20-2011
Message 5 of 5 (163 Views)

Re: Split errors within frame generator

06-05-2013 07:00 AM in reply to: ruth-chunhua.hu

Ruth,

 

How should I give you this data?

 

Thanks!

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.