Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
*Expert Elite*
518 Posts
121 Kudos
Registered: ‎11-29-2011
Post 11 of 13

Re: Sketched Symbol Insert bug?

04-11-2012 09:27 AM in reply to: cwhetten

C,

 

Yes, I was just about to post the hole size vs the symbol size issue (see attached....same holes, just changed the diameter from .25 to .125").

 

Sure seems like a bug for sure.

New EE Logo.PNG


Inventor.PNG     vault.PNG



Jim
Celtic Design Services, LLC

Inventor/AutoCAD/Vault WorkGroups
Always for hire - celticdesign01ATyahooDOTcom
https://www.facebook.com/pages/Celtic-Design-Services-LLC/184666001666426
==========================================================
Please use the "Accept as Solution" and "Give Kudos" functions as appropriate to further enhance the value of these forums.

Go raibh maith agat (in other words...Thank you!)
*Expert Elite*
518 Posts
121 Kudos
Registered: ‎11-29-2011
Post 12 of 13

Re: Sketched Symbol Insert bug?

04-11-2012 09:47 AM in reply to: CelticDesignServices

Bug report has been submitted.

 

Scaling views up and down just to insert this (or any other affected) symbol is an unacceptable workflow as one can guess.

New EE Logo.PNG


Inventor.PNG     vault.PNG



Jim
Celtic Design Services, LLC

Inventor/AutoCAD/Vault WorkGroups
Always for hire - celticdesign01ATyahooDOTcom
https://www.facebook.com/pages/Celtic-Design-Services-LLC/184666001666426
==========================================================
Please use the "Accept as Solution" and "Give Kudos" functions as appropriate to further enhance the value of these forums.

Go raibh maith agat (in other words...Thank you!)
Active Contributor
33 Posts
1 Kudo
Registered: ‎03-12-2012
Post 13 of 13

Re: Sketched Symbol Insert bug?

10-26-2012 05:36 AM in reply to: CelticDesignServices

I have had the same problem for quite sometime now, and I have found a work-around that is a little easier to swallow.  The snapping problemseems to only occur if you try to snap to the center upon insertion.  If you insert the symbol into empty space first, then move it using the green grip, it will snap to the center, no problem, one small extra step.  At least it works in Inventor 2011.

 Hopefully this bug gets resolved!!

 

 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!