Inventor General Discussion

Reply
Contributor
devin
Posts: 11
Registered: ‎10-14-2008
Message 1 of 3 (106 Views)

Showcase Walk Through

106 Views, 2 Replies
12-17-2013 12:43 PM

Hello all. I'm very new to Showcase. I am just trying to create a walk through. I click on "EDIT" > "WALK ZONE" > "MAKE WALK ZONE". So after Showcase does this. How exactly do I view this walk through? I can't find any tutorials on this. Am I missing a step somewhere?

Thanks.

*Expert Elite*
blair
Posts: 4,156
Registered: ‎11-13-2006
Message 2 of 3 (97 Views)

Re: Showcase Walk Through

12-17-2013 12:56 PM in reply to: devin
You would be better served using the Showcase forum: http://forums.autodesk.com/t5/General/bd-p/area-b163
Did you find this reply helpful ? If so please use the Accept as Solution or Kudos button below.

IV2015 SP1 PDSU / Sim Mech 2015 r1 /
Win7-64
EVGA X79 - Classified, iCore7 3930k 32Gb Quad-Channel
950Gb (2 x 500Gb Sata III SSD RAID0 Adaptec 6805E Controller)
Nvidia GTX-690 Classified - 340.52
SpacePilot Pro 3.17.7, 6.17., 4.11
Contributor
devin
Posts: 11
Registered: ‎10-14-2008
Message 3 of 3 (93 Views)

Re: Showcase Walk Through

12-17-2013 01:00 PM in reply to: blair

Thank you. I've actually spent the last hour searching for a specific Showcase Forum and could never find it. 

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.