Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Active Member
kkrajeski
Posts: 8
Registered: ‎10-21-2003
Message 1 of 2 (65 Views)

RSe clone commander?

65 Views, 1 Replies
11-04-2002 02:08 AM
Does anybody know what the above means?

It pops up as an error whan trying to demote some parts and subassemblies.

Would it have anything to do with NT 4.0?
*Phil
Message 2 of 2 (65 Views)

Re: RSe clone commander?

11-04-2002 03:32 AM in reply to: kkrajeski
Not sure what exactly it means but I believe it is
only IV not NT at fault here.

What I've found is that IV doesn't like some parts
for some reason.  If you reduce the selection set you are demoting
you'll find that somewhere along the way it works.

There is probably only one or two parts that it
won't or doesn't want to demote... not sure why though.  Maybe it has to do
with a part that was created in place (in the assembly) or that used projected
edges or something ??

 

I never did track down why I just know I could beat
it but changing my selection set of parts and then individually dragging over
the remainder of the parts one at a time... bit of a pain as you loose
constraints that way.

 

Phil


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Does
anybody know what the above means?

It pops up as an error whan trying to demote some parts and subassemblies.

Would it have anything to do with NT 4.0?

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.