Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Valued Contributor
66 Posts
2 Kudos
Registered: ‎02-11-2010
Post 1 of 7

Resolve Link - What am I missing??

1542 Views, 6 Replies
10-31-2012 07:37 AM

Hi Guys,

 

I have spent the best part of 4 hours trying to solve this problem. I have moved my inventor files to a new hard disk.

 

I have then updated all file paths to match in the project folder options and in options in Inventor.

 

Yet I have to keep resolving links for content centre files in my assemblys??

 

I have read a lot of what has been posted before here but can't really find a difinitive solution.

 

Can anyone help?

 

Thanks!!

 

Michael

Distinguished Mentor
968 Posts
50 Kudos
Registered: ‎11-03-2003
Post 2 of 7

Re: Resolve Link - What am I missing??

10-31-2012 07:44 AM in reply to: michael.shelley

Did you copy all the content center files to the same location on your new disk?

Check your project file to make sure the location is correct.

John Retzlaff
Valued Contributor
66 Posts
2 Kudos
Registered: ‎02-11-2010
Post 3 of 7

Re: Resolve Link - What am I missing??

10-31-2012 12:38 PM in reply to: john.retzlaff

Hi!!

 

Yes I did. I have remapped all the project properties to match where the content is. I have also updated all the file paths in the options tab.

 

Michael

Distinguished Mentor
968 Posts
50 Kudos
Registered: ‎11-03-2003
Post 4 of 7

Re: Resolve Link - What am I missing??

10-31-2012 12:51 PM in reply to: michael.shelley

Did you change drive letters?

John Retzlaff
Valued Contributor
66 Posts
2 Kudos
Registered: ‎02-11-2010
Post 5 of 7

Re: Resolve Link - What am I missing??

10-31-2012 01:14 PM in reply to: john.retzlaff

Yes, From drive C to D but this has been changed in all paths??

Distinguished Mentor
968 Posts
50 Kudos
Registered: ‎11-03-2003
Post 6 of 7

Re: Resolve Link - What am I missing??

10-31-2012 01:16 PM in reply to: michael.shelley

Try opening the assembly, Manage tab, Content Center Panel, Refresh.

John Retzlaff
Valued Mentor
333 Posts
62 Kudos
Registered: ‎05-23-2007
Post 7 of 7

Re: Resolve Link - What am I missing??

10-31-2012 04:16 PM in reply to: john.retzlaff

I assume you copied the content centre file from your user directory, or wherever the project file points to. (Honestly I am not sure where it lives anymore)

 

I have experienced this many years ago, fix for the future:

 

Copy all your content centre files to your 'Workspace' folder, and then re-map the project/defaults to the new directory, this should solve all future issues.

 

Example:

cc files.JPG

 


Reg
Autodesk PDS Ultimate 2015 SP 1 Build 203
Intel Core i7 (950@3.07GHz)/Win7x64 (Home) - 12GB Ram
Nvidia GeForce GTX 560 Ti
 
Please Give Kudo's / accept as a solution if it solves your problem.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!