Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Active Member
ced.blanchard87
Posts: 8
Registered: ‎04-20-2012
Message 1 of 4 (180 Views)

Replacing files using Desing assistant

180 Views, 3 Replies
01-28-2013 09:08 AM

Hi everyone,

I cannot find why Desing Assistant dont want me to use the replace command. i attached a picture.I have a 30 pages idw and i just need to replace one thing in it. I dont belive I need to redo the whole thing just for fews differents dimensions... sorry for my english it is not my language. I hope someone will know how to do or if it can be done.

Contributor
scottph
Posts: 12
Registered: ‎01-17-2013
Message 2 of 4 (159 Views)

Re: Replacing files using Desing assistant

01-28-2013 10:41 AM in reply to: ced.blanchard87

If you open the drawing in the drawing manager there is a "Replace Model Reference" command under the Manage tab.  Would that be any help to you?

Distinguished Contributor
VdVeek
Posts: 128
Registered: ‎09-13-2012
Message 3 of 4 (124 Views)

Re: Replacing files using Desing assistant

01-29-2013 01:32 AM in reply to: scottph

Read this thread: http://forums.autodesk.com/t5/Autodesk-Inventor/Drawings-of-new-versions/td-p/3109456

The answer is there.

Rob.

Autodesk Inventor 2015 Certified Professional & Autodesk Inventor 2012 Certified Professional.
Active Member
ced.blanchard87
Posts: 8
Registered: ‎04-20-2012
Message 4 of 4 (102 Views)

Re: Replacing files using Desing assistant

01-29-2013 05:32 AM in reply to: ced.blanchard87

Thank you it's exactly what i needed.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.