Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Member
lahink
Posts: 4
Registered: ‎01-11-2013
Message 1 of 4 (199 Views)
Accepted Solution

Rendering then adding dimension & Text Help

199 Views, 3 Replies
01-11-2013 10:33 AM

I have a part rendered in Inventor Studio- Looks great when I save it as a .bmp and print it.  How can I add dimensions and leaders and callout to this rendered imaged?

I would use a desk-top publishing software that will allow you to place the picture in a document and then add tables and text with arrows/leaders. We use Adobe's InDesign software for all our parts catalogues and brochures. I'm sure there is other publishing software out there as well. 

 

 

if you want to stick with autodesk products

they have something called Inventor Publisher that may do what you want to

*Expert Elite*
blair
Posts: 4,316
Registered: ‎11-13-2006
Message 2 of 4 (185 Views)

Re: Rendering then adding dimension & Text Help

01-11-2013 02:37 PM in reply to: lahink

I would use a desk-top publishing software that will allow you to place the picture in a document and then add tables and text with arrows/leaders. We use Adobe's InDesign software for all our parts catalogues and brochures. I'm sure there is other publishing software out there as well. 

 

 

Did you find this reply helpful ? If so please use the Accept as Solution or Kudos button below.

IV2015 SP1 PDSU / Sim Mech 2015 r1 /
Win7-64
EVGA X79 - Classified, iCore7 3930k 32Gb Quad-Channel
950Gb (2 x 500Gb Sata III SSD RAID0 Adaptec 6805E Controller)
Nvidia GTX-690 Classified - 344.60
SpacePilot Pro 3.06.109
Delta Tau Chi ΔΤΧ
*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,575
Registered: ‎09-13-2007
Message 3 of 4 (184 Views)

Re: Rendering then adding dimension & Text Help

01-11-2013 02:44 PM in reply to: blair

if you want to stick with autodesk products

they have something called Inventor Publisher that may do what you want to

Member
lahink
Posts: 4
Registered: ‎01-11-2013
Message 4 of 4 (152 Views)

Re: Rendering then adding dimension & Text Help

01-14-2013 01:54 PM in reply to: DarrenP

I am using Adobe Publisher and it is working out fine.

 

Thanks,

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!