Inventor General Discussion

Reply
Mentor
Lance_White
Posts: 154
Registered: ‎06-13-2011
Message 1 of 3 (175 Views)

Printing Oddity

175 Views, 2 Replies
05-25-2012 04:40 AM

 One of the users here is, once in a while, having a weird problem when printing. The compass and view cube will show up on the print. It usually goes away when he reprints the file and it isn’t that frequent I’m just wondering if anybody has seen this before and what might be causing it.


Lance W.
Inventor Pro 2013 (PDS Ultimate)
Vault Pro 2013
Windows 7 64
Xeon 2.4 Ghz 12GB
Product Support
innovatenate
Posts: 1,040
Registered: ‎11-22-2011
Message 2 of 3 (136 Views)

Re: Printing Oddity

06-07-2012 06:45 PM in reply to: Lance_White

 I'm not familiar with this issue. Does the user have any special display settings specific to his computer? 

 

Compare is view cube options to other users. For example is the view cube size customized?

 

Check for custom windows display settings. For example, is the user using custom text sizes? (In Win 7-64 bit, Control Panel > Display > check using the 100% setting or check Set Custom DPI settings (100%) and check Use XP DPI scaling )

 

Does he have the same printer driver installed as other users?

 

Hopefully one of these narrows it down.

 

Thanks,

 

 



Nathan Chandler


Valued Mentor
hardin
Posts: 700
Registered: ‎08-30-2007
Message 3 of 3 (76 Views)

Re: Printing Oddity

08-16-2013 09:25 AM in reply to: Lance_White

Happens to a few of us here too. I'm looking for a cure.

Of course, they don't print if they are turned off...

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!