Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
*Expert Elite*
LT.Rusty
Posts: 802
Registered: ‎10-23-2012
Message 11 of 19 (422 Views)

Re: Post your "One Button"!

11-16-2012 02:14 PM in reply to: blair

This is my one button ...

 

 

myonebutton.jpg


___________________________________________________________

Product Design Suite Ultimate 2013, 2014, 2015

Workstation: i7-4770k / ASUS Z87-Pro / 16GB / 250 GB SSD / 1 TB HDD / 3 TB USB3 HDD / Radeon R9-270X 4GB
Laptop: Toshiba Satellite P755-S5269 (i7-2630QM / 8 GB / 250 GB SSD / 750 GB HDD / GT540M)

Valued Mentor
stevec781
Posts: 691
Registered: ‎05-29-2009
Message 12 of 19 (397 Views)

Re: Post your "One Button"!

11-17-2012 05:22 AM in reply to: LT.Rusty

Seconded - would really like a button to Suspend error reporting

 

So annoying when I am fixing errors to have to constantly dismiss the error messages.  I know I have errors that's why I am fixing them !!!!  Or maybe change the Accept button in that message to 'Yes you told me already'

Mentor
MikahB
Posts: 207
Registered: ‎10-11-2009
Message 13 of 19 (379 Views)

Re: Post your "One Button"!

11-17-2012 07:59 PM in reply to: khosking
Thirded for Rusty's suggestion.
Mikah Barnett
All Angles Design
Product Design Suite Ultimate 2014
Windows 7 Professional x64
Intel i7-3770k @ 4.5GHz
32GB DDR3-2400 RAM
GeForce GTX 670 4GB
*Expert Elite*
Mark_Wigan
Posts: 458
Registered: ‎03-07-2006
Message 14 of 19 (323 Views)

Re: Post your "One Button"!

12-04-2012 04:15 AM in reply to: MikahB

fourth for rusty error reporting button...

 

 

maybe if we tick "don,t tell me again unless i ask you to", the red cross turns to grey cross. That way we can track our progress if we are working on a large assembly.

best regards,
- Mark

(Kudo or Tag if Solved - it may help others)

PDSU 2015 Windows 8.1, 64bit.

Contributor
mnthailand
Posts: 11
Registered: ‎05-17-2010
Message 15 of 19 (318 Views)

Re: Post your "One Button"!

12-04-2012 04:23 AM in reply to: khosking

One button for "Clash check" for entire model.

 

That would be nice

Inventor 2011 (x64)
Productstream Professional 2011 (x64)
Windows 7 (x64)

Product design suite Professional 2013
*Pro
jletcher
Posts: 1,975
Registered: ‎05-18-2011
Message 16 of 19 (302 Views)

Re: Post your "One Button"!

12-04-2012 05:37 AM in reply to: mnthailand

Bug fix.JPG


Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.

James Letcher
2012 Factory Design Suite ( will not load 2013)
What happen to my Inventor :-(
*Expert Elite*
blair
Posts: 4,215
Registered: ‎11-13-2006
Message 17 of 19 (272 Views)

Re: Post your "One Button"!

12-04-2012 04:24 PM in reply to: LT.Rusty

You mean this error:

Error01.jpg

Did you find this reply helpful ? If so please use the Accept as Solution or Kudos button below.

IV2015 SP1 PDSU / Sim Mech 2015 r1 /
Win7-64
EVGA X79 - Classified, iCore7 3930k 32Gb Quad-Channel
950Gb (2 x 500Gb Sata III SSD RAID0 Adaptec 6805E Controller)
Nvidia GTX-690 Classified - 340.52
SpacePilot Pro 3.17.7, 6.17., 4.11
Delta Tau Chi ΔΤΧ
Mentor
andrewiv
Posts: 635
Registered: ‎09-21-2006
Message 18 of 19 (239 Views)

Re: Post your "One Button"!

12-05-2012 09:23 AM in reply to: LT.Rusty

They actually have that button.  It's located in the application options under the  prompts tab.

pre-existing problems.jpg

Inventor Professional 2014 SP2
Vault Professional 2014 SP1
Windows 7 64 bit
*Expert Elite*
LT.Rusty
Posts: 802
Registered: ‎10-23-2012
Message 19 of 19 (235 Views)

Re: Post your "One Button"!

12-05-2012 09:26 AM in reply to: andrewiv

Doesn't hide dimension broken dimensions problems, or at least not on a consistent basis.  That's just about the only error message that you can't suppress.


___________________________________________________________

Product Design Suite Ultimate 2013, 2014, 2015

Workstation: i7-4770k / ASUS Z87-Pro / 16GB / 250 GB SSD / 1 TB HDD / 3 TB USB3 HDD / Radeon R9-270X 4GB
Laptop: Toshiba Satellite P755-S5269 (i7-2630QM / 8 GB / 250 GB SSD / 750 GB HDD / GT540M)

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.