Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Active Contributor
sduran
Posts: 34
Registered: ‎09-14-2011
Message 1 of 3 (374 Views)

Pos Reps using Relationships created with Joint command fail in Inventor Studio

374 Views, 2 Replies
10-17-2013 12:21 PM

Hi Everyone,

 

Now Inventor allows users to create relationships with Joint or Constrain/Assemble commands. Both of these methods let the creation of Positional Representation, but when animating them in Inventor Studio, only animations created with Pos Reps from constraints work. Animated Pos Reps created with joints don't work at all.

 

Is this a bug? Will this problem be fixed soon (wth SP, Updates or any Hotfix), or would it be fixed in the next release?

Employee
t_hascj
Posts: 10
Registered: ‎10-15-2013
Message 2 of 3 (314 Views)

Re: Pos Reps using Relationships created with Joint command fail in Inventor Stu

10-23-2013 12:48 AM in reply to: sduran

Hi,

 

Currently this is not supported. You could post the suggestion to the IdeaStation.

Thanks,
Hascak

Active Contributor
sduran
Posts: 34
Registered: ‎09-14-2011
Message 3 of 3 (289 Views)

Re: Pos Reps using Relationships created with Joint command fail in Inventor Stu

10-27-2013 07:24 PM in reply to: t_hascj

Thanks Hascak!

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.