Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Contributor
kwikscopeguy
Posts: 13
Registered: ‎01-09-2013
Message 1 of 3 (127 Views)

Photos won't show up in presentation

127 Views, 2 Replies
01-11-2013 08:23 AM

I have put photos in the part and the assembly but they wont show up in the presentation. help?

i5 3570k@4.4ghz gtx 670, 8gb ddr3 1600mhz
*Expert Elite*
blair
Posts: 4,028
Registered: ‎11-13-2006
Message 2 of 3 (123 Views)

Re: Photos won't show up in presentation

01-11-2013 08:28 AM in reply to: kwikscopeguy

You would need to use the Decal command to apply the pictures to the parts. Once the Presentation is complete and placed in a Drawing, the drawing would need to have the
Color" option for the view enabled.

 

Possible post a screen show of what you are doing or trying to do/accomplish.

Did you find this reply helpful ? If so please use the Accept as Solution or Kudos button below.

IV2015 up2 PDSU / Sim Mech 2015 /
Win7-64
EVGA X79 - Classified, iCore7 3930k 32Gb Quad-Channel
950Gb (2 x 500Gb Sata III SSD RAID0 Adaptec 6805E Controller)
Nvidia GTX-690 Classified - 335.23
SpacePilot Pro 3.17.7, 6.17., 4.11
Active Contributor
billyb
Posts: 53
Registered: ‎04-13-2005
Message 3 of 3 (110 Views)

Re: Photos won't show up in presentation

01-11-2013 10:02 AM in reply to: kwikscopeguy

When setting up the image parameters, or editing them, you can tell the image to Wrap around faces and to span/cross face boundaries. The results can look like this:

Decal_2012.png

Bill Bogan
- Providing freelance visualization
- Inventor: Expert
- Revit: Novice and growing...
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.