Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Mentor
sheriff12
Posts: 165
Registered: ‎07-04-2011
Message 1 of 5 (86 Views)

pattern command not responding

86 Views, 4 Replies
10-04-2013 10:06 AM

I have looked at all the discussions relevant to this problem and can't find an answer. I am doing the TOOLING TUTORIALS for Inventor 2014. My O/S is Windows 7, and my Graphics card is a Gforce GTX 570, so I know my equipment is up to doing these tutorials. But, every time I click OK to start the pattern in the section "Patterning Mold Assembly Components", I get a message saying "Pattern (not responding)". I have tried and retried at least a dozen times to be sure I followed all instructions to the letter. Can someone tell me why this keeps happening?

*Expert Elite*
JDMather
Posts: 27,504
Registered: ‎04-20-2006
Message 2 of 5 (82 Views)

Re: pattern command not responding

10-04-2013 10:13 AM in reply to: sheriff12

sheriff12 wrote:
... followed all instructions to the letter.
....

exact url?

 

Have you installed SP1?

Is this different problem than you were experiencing earlier?

Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Autodesk Inventor 2014 Certified Professional
Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
Certified SolidWorks Professional
Inventor Professional 2015-SP1 64-bit
http://www.autodesk.com/edcommunity
http://home.pct.edu/~jmather/content/DSG322/inventor_surface_tutorials.htm
Mentor
sheriff12
Posts: 165
Registered: ‎07-04-2011
Message 3 of 5 (76 Views)

Re: pattern command not responding

10-04-2013 10:35 AM in reply to: sheriff12

This is an ongoing problem. Can you tell me where to download SP1? I'll try that to see if it helps. Thanks!

*Expert Elite*
JDMather
Posts: 27,504
Registered: ‎04-20-2006
Message 4 of 5 (74 Views)

Re: pattern command not responding

10-04-2013 10:37 AM in reply to: sheriff12

Sure, let me look it up for you (I'll be back in a moment after doing a Google Search).

 

I'm back.

Here it is

http://lmgtfy.com/?q=autodesk+inventor+2014+service+pack+1

Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Autodesk Inventor 2014 Certified Professional
Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
Certified SolidWorks Professional
Inventor Professional 2015-SP1 64-bit
http://www.autodesk.com/edcommunity
http://home.pct.edu/~jmather/content/DSG322/inventor_surface_tutorials.htm
*Expert Elite*
JDMather
Posts: 27,504
Registered: ‎04-20-2006
Message 5 of 5 (70 Views)

Re: pattern command not responding

10-04-2013 10:39 AM in reply to: sheriff12

sheriff12 wrote:

This is an ongoing problem.



If it is on ongoing problem - you should continue the previous thread adding relevant information.

It is difficult to determine what has already been suggested when we have to search back through previous threads for information.

Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Autodesk Inventor 2014 Certified Professional
Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
Certified SolidWorks Professional
Inventor Professional 2015-SP1 64-bit
http://www.autodesk.com/edcommunity
http://home.pct.edu/~jmather/content/DSG322/inventor_surface_tutorials.htm
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.