Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
297 Posts
5 Kudos
Registered: ‎11-17-2009
Post 1 of 3
Accepted Solution

Part List Issue

739 Views, 2 Replies
05-09-2011 08:23 AM

Hi Sirs,

 

Anybody knows what is happenning wuht the part list Attached????

 

I Have reinstalled inventor 2011 EN but issue is still there.

 

3 machines runs wel, 1 runs bad

 

Regards

Please, try the following.

Menu Tools > Options > Add-ins.

Select ESKD Support in the Add-In manager list and uncheck the box “Loaded/Unloaded” and “Load on Startup” in the Load Behavior section in the lower part of the Add-In Manager dialog.

I hope it helps.

Kind regards,

Alessandro

Product Support
333 Posts
176 Kudos
Registered: ‎06-10-2010
Post 2 of 3

Re: Part List Issue

05-09-2011 09:10 AM in reply to: spascual

Please, try the following.

Menu Tools > Options > Add-ins.

Select ESKD Support in the Add-In manager list and uncheck the box “Loaded/Unloaded” and “Load on Startup” in the Load Behavior section in the lower part of the Add-In Manager dialog.

I hope it helps.

Kind regards,

Alessandro



Alessandro Gasso
Product Support Technical Lead
MFG - Inventor
Autodesk, Inc.
Member
4 Posts
0 Kudos
Registered: ‎06-20-2011
Post 3 of 3

Re: Part List Issue

07-21-2011 12:47 AM in reply to: alessandro.gasso

It Works! Thank you

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!