Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
PaulB108
Posts: 160
Registered: ‎05-05-2009
Message 1 of 2 (149 Views)

Pack and go error/issue.

149 Views, 1 Replies
09-25-2013 02:57 PM

I recently did a pack and go on a top level assembly. Kept folder hierarchy. Included linked files. Included referenced files. All OK so far.

 

Then opened the assembly in the “Pack and go” folder I created to put it, and it cannot find all the content centre parts, such as the ASME eccentric reducer and M24 bolt – see attached i.e. I had to resolve the links. I know they came over with the pack and go as they are in the “Libraries” folder. Can anyone please tell me what I did wrong? 

 

Help appreciated.

Inventor Professional 2014.
Windows 7 64 bit.
*Expert Elite*
mrattray
Posts: 2,517
Registered: ‎09-13-2011
Message 2 of 2 (123 Views)

Re: Pack and go error/issue.

09-25-2013 05:38 PM in reply to: PaulB108
P&G should have created a project file wherever you had it dump your files. Try changing to this project file and then open your assembly.
Mike (not Matt) Rattray

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!