Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Contributor
UlviEng
Posts: 24
Registered: ‎11-22-2012
Message 1 of 6 (354 Views)

Optimization doesn't work

354 Views, 5 Replies
11-23-2012 11:01 PM

Good day Gents,

 

When I am trying to open optimization attached notification is shown by Inventor 2013. As well as I understood program wants open account in cloud. But abscutity is that I have already registered in autodesk 360.

 

I would be wondered if someone helped me.

 

Regards&Thanks in advance.

 

Ulvi.

*Expert Elite*
blair
Posts: 4,323
Registered: ‎11-13-2006
Message 2 of 6 (324 Views)

Re: Optimization doesn't work

11-24-2012 01:43 PM in reply to: UlviEng

It could be a number of things, from network security settings by the friendly IT department to a dropped/lost internet connection or that fact that the Autodesk Cloud server is down and may need to give it time and try again. Have you also set up the proper login-in within Inventor to access your Cloud account?

 

There is a hotfix for connection problems to the Autodesk Cloud as well, you may want to install if from the Autodesk Support/Download site.

Did you find this reply helpful ? If so please use the Accept as Solution or Kudos button below.

IV2015 SP1 PDSU / Sim Mech 2015 r1 /
Win7-64
EVGA X79 - Classified, iCore7 3930k 32Gb Quad-Channel
950Gb (2 x 500Gb Sata III SSD RAID0 Adaptec 6805E Controller)
Nvidia GTX-690 Classified - 344.60
SpacePilot Pro 3.06.109
Delta Tau Chi ΔΤΧ
Contributor
UlviEng
Posts: 24
Registered: ‎11-22-2012
Message 3 of 6 (274 Views)

Re: Optimization doesn't work

11-29-2012 04:06 AM in reply to: blair

Dear Sir,

 

I need urgently to resolve this issue as we have paid a fortune to purchase and install this program. Now as an engineer i would like to use the advantages of this program like Optimization and Eco Material Adviser.

 

Taking your last email into the account I would like to highlight that I can easly enter to Autodesk360 seperately than through Inventor. Even when I enter to Autodesk360 through the inventor by writing my Login details it easly enters to the Cloud account.

 

Our internet system is also working well as the cable is a fiberoptic cable so we nave face a problem with it.

 

But 1 thing I would like to bring to your attention that we have got a limited internet access so any web sites relating with games, ero., etc have been blocked as a matter of company policy. Can this be a reason?

 

So, please help me out to resolve these issues ASAP.

 

best regards

Ulvi.

*Expert Elite*
blair
Posts: 4,323
Registered: ‎11-13-2006
Message 4 of 6 (255 Views)

Re: Optimization doesn't work

11-29-2012 08:03 AM in reply to: UlviEng
I am at AU so I am unable to fully check your issue. I would check that you do have Optimize as part of you Inventor purchase. If you only have a basic version of Inventor without FEA you may not have access to Optimize. Blair Stunder "Sent from my iPhone"
Did you find this reply helpful ? If so please use the Accept as Solution or Kudos button below.

IV2015 SP1 PDSU / Sim Mech 2015 r1 /
Win7-64
EVGA X79 - Classified, iCore7 3930k 32Gb Quad-Channel
950Gb (2 x 500Gb Sata III SSD RAID0 Adaptec 6805E Controller)
Nvidia GTX-690 Classified - 344.60
SpacePilot Pro 3.06.109
Delta Tau Chi ΔΤΧ
Contributor
UlviEng
Posts: 24
Registered: ‎11-22-2012
Message 5 of 6 (239 Views)

Re: Optimization doesn't work

12-01-2012 01:46 AM in reply to: blair

Dear Blair,

 

Our company has purchased all packet of Autodesk Factory Design Suite. Additionally, i use stress analysis & frame analysis very easily. 

 

I would be wonder if  you gave me contact details(e-mail address) of any person who involved in this matters in order to sort this problem out in a brief time.

 

Thanks & Best regards,

 

Ulvi.

 

*Expert Elite*
Dan.M
Posts: 618
Registered: ‎01-19-2009
Message 6 of 6 (233 Views)

Re: Optimization doesn't work

12-01-2012 03:31 AM in reply to: UlviEng

Hello

I urge you to open a support request at AD support. 

I am not sure that this problem can be solved here. 

 

Regards,

Dan

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!