Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
New Member
Tobbe
Posts: 1
Registered: ‎11-14-2002
Message 1 of 3 (41 Views)

No save when Im closing IV6.

41 Views, 2 Replies
11-14-2002 03:35 AM
Hallo excuse me for my bad English.

I have a problem, when Im closing IV6 and return to desktop then INVENTOR.EXE will remain in memory and dont save any of my changes in "Application Options".
I have to kill the process to get rid of INVENTOR.EXE from memory and free up space.
I have this problem on seven installations.
Swedish OS Windows XP Pro. SP1.
Am I alone with this problem?
*Brown, David
Message 2 of 3 (41 Views)

Re: No save when Im closing IV6.

11-14-2002 04:38 AM in reply to: Tobbe
Do you have the EdgeCam or Design Space addin on
your machine?

That is a know problem with these to addin's on
some installations.  If you turn the addin's off then exit Inventor, then
Inventor.exe will end itself.

 

Dave Brown

Hagerman & Company

 


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Hallo
excuse me for my bad English.

I have a problem, when Im closing IV6 and return to desktop then
INVENTOR.EXE will remain in memory and dont save any of my changes in
"Application Options".
I have to kill the process to get rid of
INVENTOR.EXE from memory and free up space.
I have this problem on seven
installations.
Swedish OS Windows XP Pro. SP1.
Am I alone with this
problem?

*Caldwell, Larry
Message 3 of 3 (41 Views)

Re: No save when Im closing IV6.

11-14-2002 05:57 AM in reply to: Tobbe
You can go into Task Manager under the process tab
and end process on inventor.exe until you can find what's causing the
problem.

~Larry

 


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Hallo
excuse me for my bad English.

I have a problem, when Im closing IV6 and return to desktop then
INVENTOR.EXE will remain in memory and dont save any of my changes in
"Application Options".
I have to kill the process to get rid of
INVENTOR.EXE from memory and free up space.
I have this problem on seven
installations.
Swedish OS Windows XP Pro. SP1.
Am I alone with this
problem?

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.