Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
New Member
Tobbe
Posts: 1
Registered: ‎11-14-2002
Message 1 of 3 (40 Views)

No save when Im closing IV6.

40 Views, 2 Replies
11-14-2002 03:35 AM
Hallo excuse me for my bad English.

I have a problem, when Im closing IV6 and return to desktop then INVENTOR.EXE will remain in memory and dont save any of my changes in "Application Options".
I have to kill the process to get rid of INVENTOR.EXE from memory and free up space.
I have this problem on seven installations.
Swedish OS Windows XP Pro. SP1.
Am I alone with this problem?
*Brown, David
Message 2 of 3 (40 Views)

Re: No save when Im closing IV6.

11-14-2002 04:38 AM in reply to: Tobbe
Do you have the EdgeCam or Design Space addin on
your machine?

That is a know problem with these to addin's on
some installations.  If you turn the addin's off then exit Inventor, then
Inventor.exe will end itself.

 

Dave Brown

Hagerman & Company

 


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Hallo
excuse me for my bad English.

I have a problem, when Im closing IV6 and return to desktop then
INVENTOR.EXE will remain in memory and dont save any of my changes in
"Application Options".
I have to kill the process to get rid of
INVENTOR.EXE from memory and free up space.
I have this problem on seven
installations.
Swedish OS Windows XP Pro. SP1.
Am I alone with this
problem?

*Caldwell, Larry
Message 3 of 3 (40 Views)

Re: No save when Im closing IV6.

11-14-2002 05:57 AM in reply to: Tobbe
You can go into Task Manager under the process tab
and end process on inventor.exe until you can find what's causing the
problem.

~Larry

 


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Hallo
excuse me for my bad English.

I have a problem, when Im closing IV6 and return to desktop then
INVENTOR.EXE will remain in memory and dont save any of my changes in
"Application Options".
I have to kill the process to get rid of
INVENTOR.EXE from memory and free up space.
I have this problem on seven
installations.
Swedish OS Windows XP Pro. SP1.
Am I alone with this
problem?

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!