Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
New Member
inge_carl
Posts: 1
Registered: ‎06-28-2012
Message 1 of 2 (160 Views)

No aparecen las plantillas en "nuevo"

160 Views, 1 Replies
06-28-2012 03:02 AM

Hola. Acabo de instalar Autodesk Inventor 2013 en 2 estaciones de trabajo, los datos de diseño,platillas y proyectos están en un servidor (pero no utilizamos Vault). He creado el proyecto para esta versión 2013 y al intentar hacer una pieza o plano nuevo, Inventor no encuentra ninguna plantilla en la ruta especificada.... 

 

¿Alguien sabe a qué puede deberse esto y cómo puedo solucionarlo?

 

PD: este problema no me ha pasado trabajando con Inventor 2012

 

Gracias, saludos

*Pro
sbixler
Posts: 1,952
Registered: ‎09-15-2003
Message 2 of 2 (145 Views)

Re: No aparecen las plantillas en "nuevo"

06-28-2012 05:26 AM in reply to: inge_carl

Template and Design Data locations are specified in Application Options (Files tab) by default, but may be overridden by the project file.  So, check you App Options locations to see if they match the server locations, or change your project file.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!