Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Contributor
benemt
Posts: 17
Registered: ‎07-14-2011
Message 11 of 15 (122 Views)

Re: New marking menu disappearing off my screan at the bottom

06-22-2012 10:19 AM in reply to: jon.dean

jon.dean wrote:

I have checked with development and we have had a few customers reporting this. Development are working to resolve this issue.


Have they found a fix yet?

Valued Contributor
stevenguy
Posts: 88
Registered: ‎02-10-2010
Message 12 of 15 (119 Views)

Re: New marking menu disappearing off my screan at the bottom

06-22-2012 10:24 AM in reply to: benemt

I am also waiting for this answer too.

I think Autodesk want use to upgrade to 2013.

 

LOL

Steve Nguyen
CAD Admin/ Eng
Inventor Pro, Inventor Publisher & Vault 2012
Intel(R) Xeon(R) CPU X5690 @3.47GHz (2 processors)
Mem 48.0 GB
OS Win 7 64-bit
Graphic Card: Quadro FX 4800
Contributor
benemt
Posts: 17
Registered: ‎07-14-2011
Message 13 of 15 (116 Views)

Re: New marking menu disappearing off my screan at the bottom

06-22-2012 10:41 AM in reply to: stevenguy

stevenguy wrote:

I am also waiting for this answer too.

I think Autodesk want use to upgrade to 2013.

 

LOL


Our company just upgraded from 2010 to 2012 last week.  I don't think another upgrade for us is coming anytime in the near future...

*Expert Elite*
mcgyvr
Posts: 7,248
Registered: ‎12-01-2004
Message 14 of 15 (110 Views)

Re: New marking menu disappearing off my screan at the bottom

06-22-2012 12:07 PM in reply to: benemt

benemt wrote:


Our company just upgraded from 2010 to 2012 last week.  I don't think another upgrade for us is coming anytime in the near future...


Why 2012?? 2013's been out for a little while now.. Oh well.

Did you find this reply helpful ? If so please use the Accept as Solution or Kudos button below.

-------------------------------------------------------------------------------------
2015 Product Design Suite Ultimate
Windows 7 64 bit
Core i7 4820k processor (OC'd to 4.4Ghz), Nvidia GTX 770, 16G RAM


Valued Contributor
stevenguy
Posts: 88
Registered: ‎02-10-2010
Message 15 of 15 (105 Views)

Re: New marking menu disappearing off my screan at the bottom

06-22-2012 12:22 PM in reply to: mcgyvr

There are many people having the same problem but I don't any solution for this matter from Autodesk.

I have this problem 1st day upgrade from 2011 to 2012. I thought it is resolution but I don't have this problem in INV 2011.

My company has 36 seats and they all acting the same.

We using all high end video card.

I contact my resaler and they have no idea how to fix the problem. I give up.

My compnay has subscription with Autodesk since 2008 thru 2012 and we just stop the subscription this year.

 

Disable the marking menu will stop this problem but I like the marking menu.

 

Thanks

 

Steve Nguyen
CAD Admin/ Eng
Inventor Pro, Inventor Publisher & Vault 2012
Intel(R) Xeon(R) CPU X5690 @3.47GHz (2 processors)
Mem 48.0 GB
OS Win 7 64-bit
Graphic Card: Quadro FX 4800
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.