Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Active Member
mariox
Posts: 7
Registered: ‎12-16-2002
Message 1 of 6 (46 Views)

Multiple items insertion

46 Views, 5 Replies
12-05-2002 07:00 PM
Hi everybody, everything's OK?. Do anybody else can help me resolving this problem? I will like to insert a bolt, washer, nut, ecc. and constraint once each time, but I wish a detailed parts list of the final assembly, detailing any single bolt, washer, ecc.

Thanks for your brain time, thanks for readig.

AOG

Giovanni
*Keller, Kent
Message 2 of 6 (46 Views)

Re: Multiple items insertion

12-06-2002 01:33 AM in reply to: mariox
Not sure I understand, but can you make the bolt, washer, and nut a sub assembly to cut
down on the constraints needed each time?

--
Kent
Member of the Autodesk Discussion Forum Moderator Program


"mariox" wrote in message news:f12a262.-1@WebX.maYIadrTaRb...
> Hi everybody, everything's OK?. Do anybody else can help me resolving this problem? I
will like to insert a bolt, washer, nut, ecc. and constraint once each time, but I wish a
detailed parts list of the final assembly, detailing any single bolt, washer, ecc.
> Thanks for your brain time, thanks for readig.
>
> AOG
>
> Giovanni
>
Active Member
mariox
Posts: 7
Registered: ‎12-16-2002
Message 3 of 6 (46 Views)

Re:

12-08-2002 06:42 PM in reply to: mariox
Yes, I will like to insert an assembly, but when I make the parts list, I will like a detailed parts list specifying both the bolt, nut, washer, ecc. Instead, the program specify only the sub assembly with the name I gave it.

Thanks a lot Kent
*Maas, Karl
Message 4 of 6 (46 Views)

Re:

12-08-2002 10:08 PM in reply to: mariox
When you first insert your parts list, you have the
option to show top level parts only or ALL parts.

 

K

 

 


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Yes,
I will like to insert an assembly, but when I make the parts list, I will like
a detailed parts list specifying both the bolt, nut, washer, ecc. Instead, the
program specify only the sub assembly with the name I gave it.

Thanks a lot Kent

Active Member
mariox
Posts: 7
Registered: ‎12-16-2002
Message 5 of 6 (46 Views)

Re:

12-08-2002 10:34 PM in reply to: mariox
Ok, it does work, but now there are a lot of items that belong to other sub assemblies and should not appear in the parts list, thanks again and again.
*Keller, Kent
Message 6 of 6 (46 Views)

Re:

12-09-2002 01:07 AM in reply to: mariox
Yes, unfortunately you have to hide each of those unwanted rows in the list.

--
Kent
Member of the Autodesk Discussion Forum Moderator Program


"mariox" wrote in message news:f12a262.3@WebX.maYIadrTaRb...
> Ok, it does work, but now there are a lot of items that belong to other sub assemblies
and should not appear in the parts list, thanks again and again.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.