Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
sergelachance
Posts: 182
Registered: ‎04-30-2012
Message 11 of 17 (298 Views)

Re: Multi Problems with Inventor 2013

11-15-2012 03:25 AM in reply to: jabman81

my problem with inventor 2013 is when i change a dimension in my sketch, the sketch mode close automaticly??? if i have 5 dimension to change, i reopen my sketch 5 times to make the changement?????

 

A second is in my idw i insert many viwe with same iam but the color is differents in each views???

 

Anybody have the same problem????

Distinguished Contributor
sergelachance
Posts: 182
Registered: ‎04-30-2012
Message 12 of 17 (285 Views)

Re: Multi Problems with Inventor 2013

11-15-2012 06:13 AM in reply to: jabman81

Another problems, when i have a isoview with shade in a sheet, all disapear but when i move my mouse i see the general dimension or view in each contact with my cursor mouse????? if i put my isoview without shade all appear????

*Pro
sbixler
Posts: 1,968
Registered: ‎09-15-2003
Message 13 of 17 (264 Views)

Re: Multi Problems with Inventor 2013

11-16-2012 04:06 AM in reply to: sergelachance

I think that you have a graphics issue, but you have given no information about your computer.  Please provide computer specifications, particularly Operating system and graphics card.

Contributor
stephen_inventor
Posts: 16
Registered: ‎05-21-2012
Message 14 of 17 (260 Views)

Re: Multi Problems with Inventor 2013

11-16-2012 04:14 AM in reply to: sbixler

Hi,

 

Have any of you seen problems during creating a sketch, sometimes it highlights thats it has snapped to the endpoint or midpoint of a line but it doesn't. Sometimes it's snaps close to it, other times it snaps way off from where intended.

If anyone has any idea of how I can stop this, it would be appreciated.

 

*Pro
sbixler
Posts: 1,968
Registered: ‎09-15-2003
Message 15 of 17 (250 Views)

Re: Multi Problems with Inventor 2013

11-16-2012 04:27 AM in reply to: stephen_inventor

Possibly your Constraint Persistence setting got toggled off:

Constraint Persistence.PNG

 

 

Distinguished Contributor
sergelachance
Posts: 182
Registered: ‎04-30-2012
Message 16 of 17 (249 Views)

Re: Multi Problems with Inventor 2013

11-16-2012 04:29 AM in reply to: sbixler

Windows 7 professionel, sp1

intel core i7-2600

12go ram

NVIDIA GEFORCE GT 220

NVIDIA GEFORCE GTX 570

 

 

*Pro
sbixler
Posts: 1,968
Registered: ‎09-15-2003
Message 17 of 17 (240 Views)

Re: Multi Problems with Inventor 2013

11-16-2012 05:00 AM in reply to: sergelachance

Other than being sure that your video drivers are up to date, I don't have any other ideas.  The computer looks fine.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.