Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Member
hydro dan
Posts: 3
Registered: ‎09-29-2005
Message 1 of 5 (102 Views)

Modeling failure in ASM

102 Views, 4 Replies
11-09-2006 05:38 AM
I want to know why I get a "Modeling failure in ASM. Redefine inputs" message when I tried to edit or do a feature, as simple to enter in a sketch, do anything and update. Software is Inventor 11 SP2
*Expert Elite*
JDMather
Posts: 26,915
Registered: ‎04-20-2006
Message 2 of 5 (102 Views)

Re: Modeling failure in ASM

11-09-2006 06:04 AM in reply to: hydro dan
Can you zip and post an example file exhibiting this behavior.
Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Autodesk Inventor 2014 Certified Professional
Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
Certified SolidWorks Professional
Inventor Professional 2015 64-bit
http://www.autodesk.com/edcommunity
http://home.pct.edu/~jmather/content/DSG322/inventor_surface_tutorials.htm
Distinguished Contributor
shekarsub[Autodesk]
Posts: 2,198
Registered: ‎05-09-2005
Message 3 of 5 (102 Views)

Re: Modeling failure in ASM

11-11-2006 08:26 AM in reply to: hydro dan
If you want to send it to us. shekar.subATautodesk.com. Thanks.

shekar
Member
matteo.pallaroni
Posts: 17
Registered: ‎11-13-2006
Message 4 of 5 (102 Views)

Re: Modeling failure in ASM

11-13-2006 01:05 AM in reply to: hydro dan
Just replace your template, maybe corrupted.
Member
hydro dan
Posts: 3
Registered: ‎09-29-2005
Message 5 of 5 (102 Views)

Re: Modeling failure in ASM

11-13-2006 06:19 AM in reply to: hydro dan
Thanks to be interested in my case. Sorry I can't send you an example. It seem to does only after a certain time of "operation". If I close my Inventor and re-open the same drawing, the problem does'nt appear. There is 3 other draftman not having this problem and they use same software (V11 SP2) and we share same templates on a network. I had the same error when trying to save copy as .SAT.

Sincerly
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.