Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Member
aireek
Posts: 4
Registered: ‎10-19-2012
Message 1 of 8 (268 Views)

Missing parts in DWF

268 Views, 7 Replies
10-19-2012 01:05 PM

I have an assembly file I made in Inventor 2011 that I published to DWF. When I view it in Design Review 2013 not all the parts are visible. If I zoom in on the area that they are suppose to be, they magically appear, but can't get a good view of the whole assembly that way. This trick doesn't work for all missing parts. I have tried to hide/unhide the missing parts, but that does nothing. Any Help?

 

I would like to share this with my customer, but I need it to work on my machine first.

*Expert Elite*
Mark_Wigan
Posts: 460
Registered: ‎03-07-2006
Message 2 of 8 (240 Views)

Re: Missing parts in DWF

10-20-2012 06:59 AM in reply to: aireek

i have seen this happen on my own workstation at times especially after spinning the dwf around and zooming in and out a few times, when i have set dwf/ design review in perspective view mode.

 

i suspect it is probably more of a video / graphics issue.

 

if you have it set to perspective try setting back to normal & also probably i would try it on different workstation, updating graphics drivers etc. for comparison.

best regards,
- Mark

(Kudo or Tag if Solved - it may help others)

PDSU 2015 Windows 8.1, 64bit.

Member
aireek
Posts: 4
Registered: ‎10-19-2012
Message 3 of 8 (213 Views)

Re: Missing parts in DWF

10-22-2012 05:28 AM in reply to: Mark_Wigan

Thanks Mark. I tried changing to perspective view and back couple times with no change. As for the video card, I don't have an issue inside Inventor and how can I guarantee my customer will have the correct video card. Just doesn't make sense to have a free viewer for everyone to use if everyone has to upgrade their video card to use it

 

I tried a couple other Assemblies and they seem to work, their not quite as big either.

 

*Expert Elite*
Mark_Wigan
Posts: 460
Registered: ‎03-07-2006
Message 4 of 8 (207 Views)

Re: Missing parts in DWF

10-22-2012 08:32 AM in reply to: aireek

just as a test, try dragging the file into internet explorer for comparison.

 

and see if it performs any differently.

best regards,
- Mark

(Kudo or Tag if Solved - it may help others)

PDSU 2015 Windows 8.1, 64bit.

Member
aireek
Posts: 4
Registered: ‎10-19-2012
Message 5 of 8 (204 Views)

Re: Missing parts in DWF

10-22-2012 09:11 AM in reply to: Mark_Wigan

Dragging the file to IE doesn't change anything.

 

This morning I have made some changes to a few of the parts in the assembly. I just tried exporting to DWF again and a few more parts disappeared. I went back into Inventor adjusted the current view and re-exported. Now I can see all but one part in Design Reviewer.

Member
aireek
Posts: 4
Registered: ‎10-19-2012
Message 6 of 8 (203 Views)

Re: Missing parts in DWF

10-22-2012 09:19 AM in reply to: aireek

Now after playing with opening that missing part and re-saving, changing current view, changing publish options, closing and reopening Inventor... I have more missing parts than my original.

Member
guru.srs
Posts: 5
Registered: ‎10-09-2014
Message 7 of 8 (20 Views)

Re: Missing parts in DWF

11-10-2014 04:28 PM in reply to: aireek

Bumping the discussion.

Any solutions for this problem?

 

Inventor 2012; Viewer 2013

 

Regards

Guru Rao

Becker mining

Member
guru.srs
Posts: 5
Registered: ‎10-09-2014
Message 8 of 8 (17 Views)

Re: Missing parts in DWF

11-10-2014 04:31 PM in reply to: guru.srs

Just noticed that if I export file to 3D pdf using tetra4D add-in, the same problem shows up. Smaller assemblies export fine in both DWF and 3D pdf. Must be Inventor problem, not DWf viewer issue

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.