Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Active Member
Tinmuk
Posts: 7
Registered: ‎06-08-2010
Message 1 of 2 (388 Views)
Accepted Solution

Missing dimension lines

388 Views, 1 Replies
12-13-2012 03:25 PM

I have a template IDW that i use for bearings. When I opened it today I noticed that two of the dimension lines were missing.  The dimension and arrows are there.  I tried deleting them are recreating them with the same result.

 

The interesting thing is, when I created the dim above the part it was fine,  when I dragged it below the part the lines went away. After that no matter were I moved it the lines would not reappear.

 

I installed SP1 a while ago and just now installed the update to SP1 (DL20857064.zip). It did not fix the problem.

Any ideas on what is causing this?

 

 

Dim error.jpg

 

 

Robi
IV 2013 Professional SP1
Dell Optiplex 780
Intel Core 2 Duo E8600@3.33GHz
8.00 GB RAM
64 bit Win 7 Pro OS

Ok, I figured it out.  For some reason a text box will hide extension lines but not anything else in a drawing view. The text box defaulted to the entire width of the drawing and hid the extension lines.  Once I resized the box evething was fine.

Active Member
Tinmuk
Posts: 7
Registered: ‎06-08-2010
Message 2 of 2 (360 Views)

Re: Missing dimension lines

12-14-2012 01:03 PM in reply to: Tinmuk

Ok, I figured it out.  For some reason a text box will hide extension lines but not anything else in a drawing view. The text box defaulted to the entire width of the drawing and hid the extension lines.  Once I resized the box evething was fine.

Robi
IV 2013 Professional SP1
Dell Optiplex 780
Intel Core 2 Duo E8600@3.33GHz
8.00 GB RAM
64 bit Win 7 Pro OS
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.