Inventor General Discussion

Reply
TC
Active Member
TC
Posts: 7
Registered: ‎12-11-2002
Message 1 of 21 (65 Views)

Migration help

65 Views, 20 Replies
12-11-2002 02:16 AM
What the is going on. I can't seem to migrate from 5.3 to 6.
i use the inv 6 migration program and on one computer it frezzes after doing 6 files and the other computer freezes after doing 8 files. i have tried everything but still no luck. this is keeping me from getting any work done at all.
i have over 3,000 files i need to migrate. does anyone know how to fix this? i have already reinstalled inv 6 and all that crap that you shouldn't have to do all the time.
ps i had not one problem going from 5.0 to 5.3.
1.9 p4
1.3 g ram
ati video
40 g hd
winn 2000 pro
*Allen, Albert
Message 2 of 21 (65 Views)

Re: Migration help

12-11-2002 02:22 AM in reply to: TC
Have you applied service pack 1 yet?


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
What
the is going on. I can't seem to migrate from 5.3 to 6. use the inv 6
migration program and on one computer it frezzes after doing 6 files and the
other computer freezes after doing 8 files. i have tried everything but still
no luck. this is keeping me from getting any work done at all.
have
over 3,000 files i need to migrate. does anyone know how to fix this? i have
already reinstalled inv 6 and all that crap that you shouldn't have to do all
the time.
ps i had not one problem going from 5.0 to 5.3.
1.9 p4

1.3 g ram
ati video
40 g hd
winn 2000
pro
TC
Active Member
TC
Posts: 7
Registered: ‎12-11-2002
Message 3 of 21 (65 Views)

Re:

12-11-2002 02:26 AM in reply to: TC
yes
Distinguished Contributor
accu-cad
Posts: 339
Registered: ‎09-09-2003
Message 4 of 21 (65 Views)

Re: Migration help

12-11-2002 02:28 AM in reply to: TC
I noticed some larger files seemed to hang. I crashed out and restarted and they seemed to hang again but it was late in the day so I let them run over night. In the morning I expected to reboot but the files were migrated. So what I found out is give it time. Especially on files that have large perf patterns or lots of punched holes. I migrated one this morning it took 3+ hours. 565 punched holes.7 flanges. good luck
accu-cad@velocity.net
TC
Active Member
TC
Posts: 7
Registered: ‎12-11-2002
Message 5 of 21 (65 Views)

Re:

12-11-2002 02:38 AM in reply to: TC
The files i started with were just steel shapes at different lengths. one comp freezes after doing 6 files
and the other after 8. i haven't even got to the large files
of unit assemblies or weldments yet. right now just trying to do steel shapes and fastners. you can have the same part
saved as 7 different names and it will freeze up after trying to migrate the 6th one every time. i let it set for over an hour and nothing.....
*Allen, Albert
Message 6 of 21 (65 Views)

Re:

12-11-2002 02:57 AM in reply to: TC
can you open the assemblies and do the migration
during opening or does it hang there too? if so it might be a video
issue?


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
The
files i started with were just steel shapes at different lengths. one comp
freezes after doing 6 files
and the other after 8. i haven't even got to
the large files
of unit assemblies or weldments yet. right now just trying
to do steel shapes and fastners. you can have the same part
saved as 7
different names and it will freeze up after trying to migrate the 6th one
every time. i let it set for over an hour and
nothing.....
*KJohnson
Message 7 of 21 (65 Views)

Re:

12-11-2002 03:15 AM in reply to: TC
I think someone from autodesk suggested changing
the hardware acceleration to Microsoft generic (lowest setting) then running the
utility.  Has to be worth a try.  It did work on one of my
assemblies.

 

Kathy Johnson


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
The
files i started with were just steel shapes at different lengths. one comp
freezes after doing 6 files
and the other after 8. i haven't even got to
the large files
of unit assemblies or weldments yet. right now just trying
to do steel shapes and fastners. you can have the same part
saved as 7
different names and it will freeze up after trying to migrate the 6th one
every time. i let it set for over an hour and
nothing.....
*Dotson, Sean
Message 8 of 21 (65 Views)

Re:

12-11-2002 03:18 AM in reply to: TC
If this is true then this may be his problem. 
Notice the first post.  ATI video card..


--
Sean Dotson, PE

href="http://www.sdotson.com">http://www.sdotson.com

Check the Inventor
FAQ for most common questions

href="http://www.sdotson.com/faq.html">http://www.sdotson.com/faq.html

-----------------------------------------


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">

I think someone from autodesk suggested changing
the hardware acceleration to Microsoft generic (lowest setting) then running
the utility.  Has to be worth a try.  It did work on one of my
assemblies.

 

Kathy Johnson


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
The
files i started with were just steel shapes at different lengths. one comp
freezes after doing 6 files
and the other after 8. i haven't even got to
the large files
of unit assemblies or weldments yet. right now just
trying to do steel shapes and fastners. you can have the same part
saved
as 7 different names and it will freeze up after trying to migrate the 6th
one every time. i let it set for over an hour and
nothing.....
*Hinterhoeller, Richard
Message 9 of 21 (65 Views)

Re:

12-11-2002 03:19 AM in reply to: TC
Look back in some of the earlier posts. I thought there was an issue
with memory leakage due to the video setting and a recommended setting
that would overcome this.

Richard

Albert Allen wrote:
> can you open the assemblies and do the migration during opening or does
> it hang there too? if so it might be a video issue?
>
> "TC" <1john@liftaloft.com <1JOHN>> wrote in
> message news:f12bf9d.3@WebX.maYIadrTaRb...
> The files i started with were just steel shapes at different
> lengths. one comp freezes after doing 6 files
> and the other after 8. i haven't even got to the large files
> of unit assemblies or weldments yet. right now just trying to do
> steel shapes and fastners. you can have the same part
> saved as 7 different names and it will freeze up after trying to
> migrate the 6th one every time. i let it set for over an hour and
> nothing.....
>
*Allen, Albert
Message 10 of 21 (65 Views)

Re: Migration help

12-11-2002 03:20 AM in reply to: TC
Hey TC, another idea if you have the HD space.
Copy all your ipt,iam,idw's etc. over to another location
and play with migrating there and keep you original stuff and work on it
with 5.3. When you get time you can dink with 6 and migration and not affect
your current work. 5.3 and 6 seem to co-habitate fairly well on the same
machine.


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
What
the is going on. I can't seem to migrate from 5.3 to 6. use the inv 6
migration program and on one computer it frezzes after doing 6 files and the
other computer freezes after doing 8 files. i have tried everything but still
no luck. this is keeping me from getting any work done at all.
have
over 3,000 files i need to migrate. does anyone know how to fix this? i have
already reinstalled inv 6 and all that crap that you shouldn't have to do all
the time.
ps i had not one problem going from 5.0 to 5.3.
1.9 p4

1.3 g ram
ati video
40 g hd
winn 2000
pro
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.