Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
eveylynne
Posts: 133
Registered: ‎12-16-2011
Message 1 of 8 (483 Views)
Accepted Solution

Manage Tab doesn't load correctly

483 Views, 7 Replies
09-20-2012 09:48 AM

It doesn't happen very often (apparently, 8 days ago was the last time), but I would like to know more about this error.  

 

The .png I've attached shows what happens more easily than I can describe it.

It only happens on Part1 (and possible Assembly1?).  If I've made a new part and the menu loaded correctly, it won't load improperly on a later new part (, like Part2, Part 3, etc).  It does not happen saved parts that I open.  If I have other files open when this happens, the Manage menu seems to be correct in any file, but Part1.  Closing IV and reopening has fixed it every time, but one.  The time closing/reopening IV didn't fix it, I closed it again, and reloding IV again, the menu was fine.

 

The visible portions of the buttons work correctly, but the empty spaces where the icons for the button should appear, do nothing.

 

No other tab has done this.

 

Thoughts?

Click here 3 times (or whatever).

Here.png

Distinguished Mentor
john.retzlaff
Posts: 947
Registered: ‎11-03-2003
Message 2 of 8 (474 Views)

Re: Manage Tab doesn't load correctly

09-20-2012 10:31 AM in reply to: eveylynne

Do have the updates loaded?

Post your system specs, graphics card, etc.

John Retzlaff
Distinguished Contributor
eveylynne
Posts: 133
Registered: ‎12-16-2011
Message 3 of 8 (472 Views)

Re: Manage Tab doesn't load correctly

09-20-2012 10:43 AM in reply to: john.retzlaff

What other info would help?

Distinguished Mentor
john.retzlaff
Posts: 947
Registered: ‎11-03-2003
Message 4 of 8 (462 Views)

Re: Manage Tab doesn't load correctly

09-20-2012 11:04 AM in reply to: eveylynne

Have you installed Update 2 for Inventor?

Update your graphics driver to the latest version: http://www.nvidia.com/object/quadro-tesla-win8-win7-winvista-64bit-305.93-whql-driver.html

 

John Retzlaff
Distinguished Contributor
eveylynne
Posts: 133
Registered: ‎12-16-2011
Message 5 of 8 (460 Views)

Re: Manage Tab doesn't load correctly

09-20-2012 11:09 AM in reply to: john.retzlaff

Thank you, and no I have not.  

Back in July, I was invited to enroll in SP1 beta from Autodesk.  I havne't updated anything IV since.

*Expert Elite*
JDMather
Posts: 28,055
Registered: ‎04-20-2006
Message 6 of 8 (448 Views)

Re: Manage Tab doesn't load correctly

09-20-2012 11:24 AM in reply to: eveylynne

Click here 3 times (or whatever).

Here.png

Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Autodesk Inventor 2014 Certified Professional
Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
Certified SolidWorks Professional
Inventor Professional 2015-SP1 64-bit
http://www.autodesk.com/edcommunity
http://home.pct.edu/~jmather/content/DSG322/inventor_surface_tutorials.htm
Valued Contributor
theo.bot
Posts: 78
Registered: ‎09-30-2005
Message 7 of 8 (437 Views)

Re: Manage Tab doesn't load correctly

09-20-2012 12:16 PM in reply to: eveylynne

I have THE Same problem, i always solve this by turning off and on the panel text

Mentor
RobJV
Posts: 558
Registered: ‎07-14-2004
Message 8 of 8 (296 Views)

Re: Manage Tab doesn't load correctly

03-18-2013 09:36 AM in reply to: eveylynne

Same problem here while working on a a part in the context of an assembly - thanks to JD for workaround.

 

Rob

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!