Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Contributor
cgusi
Posts: 24
Registered: ‎05-18-2012
Message 1 of 6 (358 Views)
Accepted Solution

Lost visibility of components in assemblies

358 Views, 5 Replies
01-10-2013 02:58 AM

Hi all, I've a serious problem. Opening large assemblies containing LODs some components missing. The assemblies are build with inventor 2010 and now is totally migrated in in 2013 SP1.1 Update1. If you open the subassemblies these are correctly on. I've tried to set visibility on, off, change rappresentation of view, positional and activare various LOD, including Principal LOD.

If you position another istance of the subassemblies, one is on but the other isn't visible. In the drawing all is correctly rappresented

See the attached .PDF

This occours in Facroy and Product design suite. Graphics card and relative drivers are certificated. I can't attach a P&G because is a very larga file (250Mb).

Hello,

The problem of the visibility was due to different things we observed like an incomplete migration of all components, some assemblies containing substitutes with broken links to their original assembly which had created an issue with a LOD. After removal of this "corrupted" LOD and different cleaning operations, the problem was solved and the “sub-assembly” was again visible .

Contributor
cgusi
Posts: 24
Registered: ‎05-18-2012
Message 2 of 6 (334 Views)

Re: Lost visibility of components in assemblies

01-12-2013 01:54 AM in reply to: cgusi

Anyone have a little IDEA!

This in a very big problem for me. I can repositioning another istance of a subassemblies and constrain it again but I can't do this for the second sub assembly. It can't be visible!

So, I think that is a very big problem for the Autodesk's guru too.....

 
 
Contributor
cgusi
Posts: 24
Registered: ‎05-18-2012
Message 3 of 6 (285 Views)

Re: Lost visibility of components in assemblies

01-26-2013 08:24 AM in reply to: cgusi

Many thanks to Autodesk that open a ticket contact me directly and solve the problem.

*Pro
sbixler
Posts: 1,968
Registered: ‎09-15-2003
Message 4 of 6 (265 Views)

Re: Lost visibility of components in assemblies

01-27-2013 04:59 PM in reply to: cgusi

But you can't mark it as the solution unless the solution is provided!  Please let us know what the answer is.

Sam B
Inventor 2012 Certified Professional

Please click "Accept as Solution" if this response answers your question.
-------------------------------------------------------------------------------------
Inventor Professional 2013 SP1.1 Update 1
Windows XP Pro 32-bit, SP3
HP EliteBook 8730w; 4 GB RAM; Core™ 2 Duo T9400 2.53 GHz; Quadro FX2700M
SpaceExplorer/SpaceNavigator NB, driver 3.7.18
still waiting for a foreshortened radius dimensioning tool in Drawing Manager

Product Support
Nicolas.Bourquin
Posts: 81
Registered: ‎01-08-2013
Message 5 of 6 (229 Views)

Re : Lost visibility of components in assemblies

01-29-2013 02:57 AM in reply to: cgusi

Hello,

The problem of the visibility was due to different things we observed like an incomplete migration of all components, some assemblies containing substitutes with broken links to their original assembly which had created an issue with a LOD. After removal of this "corrupted" LOD and different cleaning operations, the problem was solved and the “sub-assembly” was again visible .



Nicolas Bourquin
*Pro
sbixler
Posts: 1,968
Registered: ‎09-15-2003
Message 6 of 6 (218 Views)

Re : Lost visibility of components in assemblies

01-29-2013 03:45 AM in reply to: Nicolas.Bourquin

Thank you, Nicolas.

Sam B
Inventor 2012 Certified Professional

Please click "Accept as Solution" if this response answers your question.
-------------------------------------------------------------------------------------
Inventor Professional 2013 SP1.1 Update 1
Windows XP Pro 32-bit, SP3
HP EliteBook 8730w; 4 GB RAM; Core™ 2 Duo T9400 2.53 GHz; Quadro FX2700M
SpaceExplorer/SpaceNavigator NB, driver 3.7.18
still waiting for a foreshortened radius dimensioning tool in Drawing Manager

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.