Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Contributor
fKorde
Posts: 18
Registered: ‎08-23-2007
Message 1 of 4 (364 Views)

Line width in 3d wireframe

364 Views, 3 Replies
05-14-2012 05:29 AM

Hi all,

 

I am looking for a settings which can change the width of the line in 3d wireframe. Some of my users find that too thin.
I've looked into application's options and in the registry. I can change almost anything but not that width.

Does any of you allready tried?

 

Thank's for help.

*Expert Elite*
mcgyvr
Posts: 7,160
Registered: ‎12-01-2004
Message 2 of 4 (354 Views)

Re: Line width in 3d wireframe

05-14-2012 08:04 AM in reply to: fKorde

Are you talking about in an IPT or IAM when Visual Style is "Wireframe" or in a view placed into an IDW?

Did you find this reply helpful ? If so please use the Accept as Solution or Kudos button below.

-------------------------------------------------------------------------------------
2015 Product Design Suite Ultimate
Windows 7 64 bit
Core i7 4820k processor (OC'd to 4.4Ghz), Nvidia GTX 770, 16G RAM


*Expert Elite*
JDMather
Posts: 27,983
Registered: ‎04-20-2006
Message 3 of 4 (351 Views)

Re: Line width in 3d wireframe

05-14-2012 08:08 AM in reply to: fKorde

...or are you talking about 3D sketch?

You see how more information is needed.

Post screen shots when appropriate to illustrate problem statements (and/or actual Invetentor files).

Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Autodesk Inventor 2014 Certified Professional
Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
Certified SolidWorks Professional
Inventor Professional 2015-SP1 64-bit
http://www.autodesk.com/edcommunity
http://home.pct.edu/~jmather/content/DSG322/inventor_surface_tutorials.htm
Contributor
fKorde
Posts: 18
Registered: ‎08-23-2007
Message 4 of 4 (326 Views)

Re: Line width in 3d wireframe

05-15-2012 09:07 AM in reply to: mcgyvr
Hi,
Thanks for answering. 
You're right, i'm not enough precis. I'm talking about "an IPT or IAM when Visual Style is "Wireframe"" 
Any ideas? 

 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!