Inventor General Discussion

Reply
Contributor
payamparsa
Posts: 16
Registered: ‎07-09-2012
Message 1 of 3 (142 Views)

level of detail

142 Views, 2 Replies
11-19-2012 03:32 AM

Hi. how are you?

 

How can i use a level of detail from sub assembly in the main assembly?

 

best regard

Valued Contributor
streharg
Posts: 69
Registered: ‎09-24-2012
Message 2 of 3 (134 Views)

Re: level of detail

11-19-2012 04:21 AM in reply to: payamparsa

In your main assembly, find your sub assembly, and just change it's LOD.

You can also link LODs with productivity tools, so that you can manipulate more sub assemblies LODs in main assembly.

 

Greg

Factory design suite 2013 premium
Some old workstation ...
Fancy HP LCD
:smileyhappy:
*Expert Elite*
Cadmanto
Posts: 3,271
Registered: ‎12-07-2011
Message 3 of 3 (119 Views)

Re: level of detail

11-19-2012 06:11 AM in reply to: payamparsa

What Greg said is true, but also understand it will want to create an LOD in the upper level assembly as well.

Best Regards,
Scott McFadden
Inventor Professional 2013
(Colossians 3:23-25)

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.