Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
*Bender, Keith
Message 1 of 11 (64 Views)

IV6SP1 - repeated crashes caused by this .IPT

64 Views, 10 Replies
11-22-2002 04:12 AM
Hi all,

I posted a problem file in CF Nov. 20. Anybody have time to take a look at
it? Details are in the post at CF, and in earlier post here.

Thanks, Keith
*darvinv
Message 2 of 11 (64 Views)

Re: IV6SP1 - repeated crashes caused by this .IPT

11-22-2002 04:28 AM in reply to: *Bender, Keith
I played with it a little. Inserted, moved, constrained.
Nothing so far, except when I tried rebuild all (missing
font).
darvin
*Bender, Keith
Message 3 of 11 (64 Views)

Re:

11-22-2002 04:28 AM in reply to: *Bender, Keith
Oh yes, it would be missing the custom true-type font. I wonder if
pack-n-go would bring the font along. I'll try it.
Thanks for giving it a try.

Keith

"darvinv" wrote in message
news:EB1C718597CAA947934AF2FDDEFCA949@in.WebX.maYIadrTaRb...
> I played with it a little. Inserted, moved, constrained.
> Nothing so far, except when I tried rebuild all (missing
> font).
> darvin
>
>
*darvinv
Message 4 of 11 (64 Views)

Re:

11-22-2002 04:38 AM in reply to: *Bender, Keith
I was curious about that too. Pakngo fonts used for emboss,
that is. Post back. If it doesn't, it should.
cheers,
darvin
*Bender, Keith
Message 5 of 11 (64 Views)

Re:

11-22-2002 10:02 AM in reply to: *Bender, Keith
Uh... I don't think it takes the font with
it.  The pack-n-go log reads:

 

Date: Friday, November 22, 2002 5:54
PM 200211221754

 

Operation Type: All
Keep folder
hierarchy: No

 

Number of Files Copied:
1
Total File Size: 1.14 MB
****

 

AND,
when I tried to open the pack-n-goed file, crash
again...


color=#000000>
 

Why does
just this file cause Inventor crash?


color=#000000>
 


color=#000000>Autodesk???


color=#000000>
 


color=#000000>Keith


R:\Inventor\Aptix Projects\ISI FPIC
socket\FPIC-D.ipt M.6.00 V7

> I was curious
about that too. Pakngo fonts used for emboss,
> that is. Post back. If it
doesn't, it should.
> cheers,
> darvin
>
>
*darvinv
Message 6 of 11 (64 Views)

Re:

11-22-2002 10:52 AM in reply to: *Bender, Keith
okay keith,
Now I don't know what's going on! I had that ipt opened,
rotating, moving, saving, the whole deal. Brought it into an
assy, stepped through constraining and dragging against
partial constraints, no prob.
Just went back to check again (since it's still giving
you trouble) and now every time I touch it IV6SP1 crashes.
Third try at opening and it locked my whole system. Right
down to hardware reset.
no fun here,
dum-de-dum-dum (waiting for win2k to reboot)
Yup, now I can't touch it without locking inventor. very
strange.
darvin
*Bender, Keith
Message 7 of 11 (64 Views)

Re:

11-25-2002 12:56 AM in reply to: *Bender, Keith
Thanks for confirming that there might be problems with this file. I had
very similar intermittent results, odd crashes, etc...
Hopefully, someone from autodesk will also take a look at it.

Keith

"darvinv" wrote in message
news:242B5E8759BEC28446641F0891F300F2@in.WebX.maYIadrTaRb...
> okay keith,
> Now I don't know what's going on! I had that ipt opened,
> rotating, moving, saving, the whole deal. Brought it into an
> assy, stepped through constraining and dragging against
> partial constraints, no prob.
> Just went back to check again (since it's still giving
> you trouble) and now every time I touch it IV6SP1 crashes.
> Third try at opening and it locked my whole system. Right
> down to hardware reset.
> no fun here,
> dum-de-dum-dum (waiting for win2k to reboot)
> Yup, now I can't touch it without locking inventor. very
> strange.
> darvin
>
>
*Autodesk\
Message 8 of 11 (64 Views)

Re: IV6SP1 - repeated crashes caused by this .IPT

11-25-2002 02:07 AM in reply to: *Bender, Keith
I played with this a little bit, and the problem seems to be Emboss1.
Initially, I tried Save Copy As, and I got an error. After I deleted that
emboss, I was able to save, rebuild, etc. without crashing. I tried
suppressing it, but it would still crash on rebuild.

Since you couldn't open the part, I saved it without the toxic emboss and
posted it in CF.

Loren Jahraus
Autodesk Inventor Workflow Team

"Keith Bender" wrote in message
news:571D88D3928A63FCC71865EC45EC2018@in.WebX.maYIadrTaRb...
> Hi all,
>
> I posted a problem file in CF Nov. 20. Anybody have time to take a look
at
> it? Details are in the post at CF, and in earlier post here.
>
> Thanks, Keith
>
>
*Bender, Keith
Message 9 of 11 (64 Views)

Re:

11-26-2002 01:58 AM in reply to: *Bender, Keith
Thank you Loren,

I'll download the file you posted and see what kind of results I get with
it.

Keith

"Loren Jahraus (Autodesk)" wrote in message
news:E83D76CECCB02C085CDBF191DF52E6B4@in.WebX.maYIadrTaRb...
> I played with this a little bit, and the problem seems to be Emboss1.
> Initially, I tried Save Copy As, and I got an error. After I deleted that
> emboss, I was able to save, rebuild, etc. without crashing. I tried
> suppressing it, but it would still crash on rebuild.
>
> Since you couldn't open the part, I saved it without the toxic emboss and
> posted it in CF.
>
> Loren Jahraus
> Autodesk Inventor Workflow Team
>
> "Keith Bender" wrote in message
> news:571D88D3928A63FCC71865EC45EC2018@in.WebX.maYIadrTaRb...
> > Hi all,
> >
> > I posted a problem file in CF Nov. 20. Anybody have time to take a look
> at
> > it? Details are in the post at CF, and in earlier post here.
> >
> > Thanks, Keith
> >
> >
>
>
*Bender, Keith
Message 10 of 11 (64 Views)

Re:

11-26-2002 08:43 AM in reply to: *Bender, Keith
Loren,

It seems to work fine now. I'll have to try the emboss again and see if I
can make it work this time.

Keith
"Keith Bender" wrote in message
news:A02B6F2D776F81976F60F704B2EED4A5@in.WebX.maYIadrTaRb...
> Thank you Loren,
>
> I'll download the file you posted and see what kind of results I get with
> it.
>
> Keith
>
> "Loren Jahraus (Autodesk)" wrote in message
> news:E83D76CECCB02C085CDBF191DF52E6B4@in.WebX.maYIadrTaRb...
> > I played with this a little bit, and the problem seems to be Emboss1.
> > Initially, I tried Save Copy As, and I got an error. After I deleted
that
> > emboss, I was able to save, rebuild, etc. without crashing. I tried
> > suppressing it, but it would still crash on rebuild.
> >
> > Since you couldn't open the part, I saved it without the toxic emboss
and
> > posted it in CF.
> >
> > Loren Jahraus
> > Autodesk Inventor Workflow Team
> >
> > "Keith Bender" wrote in message
> > news:571D88D3928A63FCC71865EC45EC2018@in.WebX.maYIadrTaRb...
> > > Hi all,
> > >
> > > I posted a problem file in CF Nov. 20. Anybody have time to take a
look
> > at
> > > it? Details are in the post at CF, and in earlier post here.
> > >
> > > Thanks, Keith
> > >
> > >
> >
> >
>
>
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.