Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
*Bender, Keith
Message 1 of 14 (72 Views)

IV6 SP1 installation report

72 Views, 13 Replies
11-15-2002 10:08 AM
What a nice installation experience I had. I began downloading the file at
5:15PM, and finished installing the SP by 5:45PM. It took only 2 min 20secs
to download on T1 line. I read the readme, re-booted my PC, doubleclicked
on the file, and everything else was done for me (I did have to insert my
Inventor 6 CD). I re-booted again, started Inventor, checked the Help>About,
and everything checked out. I changed my Options to warn me about graphics
driver options, and then loaded an IDW which performed well. I loaded a
large assembly, spun it, zoomed it, added a few nuts from the content
library, constrained them with the insert constraint, spun it till it was
dizzy (or was that me?).

Two problems I had previously didn't show up - the graphics driver warnings,
and slowwww constraint application.

IT LOOKS GOOD SO FAR!

Nice job Autodesk - thank you.

It is past time to go home - I'll report back next week.

Good luck to all of you with this installation.

Keith
*Bender, Keith
Message 2 of 14 (72 Views)

Re: IV6 SP1 installation report

11-15-2002 10:12 AM in reply to: *Bender, Keith
Whoops - spoke too soon - still warns me that my graphics driver is not
certified, even though it is. I'll uncheck those boxes again.

Have a nice weekend!


"Keith Bender" wrote in message
news:FE0C4C1B0A7814C86A8E62CB41A97B01@in.WebX.maYIadrTaRb...
> What a nice installation experience I had. I began downloading the file
at
> 5:15PM, and finished installing the SP by 5:45PM. It took only 2 min
20secs
> to download on T1 line. I read the readme, re-booted my PC, doubleclicked
> on the file, and everything else was done for me (I did have to insert my
> Inventor 6 CD). I re-booted again, started Inventor, checked the
Help>About,
> and everything checked out. I changed my Options to warn me about
graphics
> driver options, and then loaded an IDW which performed well. I loaded a
> large assembly, spun it, zoomed it, added a few nuts from the content
> library, constrained them with the insert constraint, spun it till it was
> dizzy (or was that me?).
>
> Two problems I had previously didn't show up - the graphics driver
warnings,
> and slowwww constraint application.
>
> IT LOOKS GOOD SO FAR!
>
> Nice job Autodesk - thank you.
>
> It is past time to go home - I'll report back next week.
>
> Good luck to all of you with this installation.
>
> Keith
>
>
>
Distinguished Contributor
EABell
Posts: 215
Registered: ‎12-11-2003
Message 3 of 14 (72 Views)

Re: IV6 SP1 installation report

11-15-2002 10:16 PM in reply to: *Bender, Keith
Downloaded SP1, installed and ran IV6 with no problem.
Contributor
summit
Posts: 17
Registered: ‎12-08-2003
Message 4 of 14 (72 Views)

Re: IV6 SP1 installation report

11-16-2002 04:54 AM in reply to: *Bender, Keith
Load SP1 and upgraded to the new nVidia 40.72 WHQL driver.
Smooth as silk and fast!
Thanks AD for the totally painless install and fixes.
*Bilton, John
Message 5 of 14 (72 Views)

Re: IV6 SP1 installation report

11-17-2002 07:07 PM in reply to: *Bender, Keith
Downloaded in 4min 37s, installed on new machine, and rebooted.

EXCELLENT!

I can now open files that I created in Beta2, and I haven't got advanced shape description to fall
over yet, but I am going to visit a Catia user this afternoon (Aerospace) and I will put it through
it's paces.

John Bilton
*Keith_Bradford
Message 6 of 14 (72 Views)

Re: IV6 SP1 installation report

11-17-2002 10:50 PM in reply to: *Bender, Keith
6 min. 18 secs. Monday morning, 8:35 A.M. Central

--
Keith Bradford
CAD Director
SCS/Frigette
817.293.5313
www.scsfrigette.com
(Remove All Numbers From E-mail)
"Keith Bender" wrote in message
news:FE0C4C1B0A7814C86A8E62CB41A97B01@in.WebX.maYIadrTaRb...
> What a nice installation experience I had. I began downloading the file
at
> 5:15PM, and finished installing the SP by 5:45PM. It took only 2 min
20secs
> to download on T1 line. I read the readme, re-booted my PC, doubleclicked
> on the file, and everything else was done for me (I did have to insert my
> Inventor 6 CD). I re-booted again, started Inventor, checked the
Help>About,
> and everything checked out. I changed my Options to warn me about
graphics
> driver options, and then loaded an IDW which performed well. I loaded a
> large assembly, spun it, zoomed it, added a few nuts from the content
> library, constrained them with the insert constraint, spun it till it was
> dizzy (or was that me?).
>
> Two problems I had previously didn't show up - the graphics driver
warnings,
> and slowwww constraint application.
>
> IT LOOKS GOOD SO FAR!
>
> Nice job Autodesk - thank you.
>
> It is past time to go home - I'll report back next week.
>
> Good luck to all of you with this installation.
>
> Keith
>
>
>
*Caldwell, Larry
Message 7 of 14 (72 Views)

Re: IV6 SP1 installation report

11-17-2002 11:14 PM in reply to: *Bender, Keith
I downloaded it shortly after it was posted Friday night in less than a
minute. Traffic sure makes a big difference, no?
~Larry


"Keith Bender" wrote in message
news:FE0C4C1B0A7814C86A8E62CB41A97B01@in.WebX.maYIadrTaRb...
> What a nice installation experience I had. I began downloading the file
at
> 5:15PM, and finished installing the SP by 5:45PM. It took only 2 min
20secs
> to download on T1 line. I read the readme, re-booted my PC, doubleclicked
> on the file, and everything else was done for me (I did have to insert my
> Inventor 6 CD). I re-booted again, started Inventor, checked the
Help>About,
> and everything checked out. I changed my Options to warn me about
graphics
> driver options, and then loaded an IDW which performed well. I loaded a
> large assembly, spun it, zoomed it, added a few nuts from the content
> library, constrained them with the insert constraint, spun it till it was
> dizzy (or was that me?).
>
> Two problems I had previously didn't show up - the graphics driver
warnings,
> and slowwww constraint application.
>
> IT LOOKS GOOD SO FAR!
>
> Nice job Autodesk - thank you.
>
> It is past time to go home - I'll report back next week.
>
> Good luck to all of you with this installation.
>
> Keith
>
>
>
*Yeandle, Laurence
Message 8 of 14 (72 Views)

Re: IV6 SP1 installation report

11-18-2002 02:50 AM in reply to: *Bender, Keith
I think I got the record at the moment 75 mins on 42 bps, how the other half
live!

--
Laurence,

Power is nothing without Control
---
*Dotson, Sean
Message 9 of 14 (72 Views)

Re:

11-18-2002 04:03 AM in reply to: *Bender, Keith
Quinn might beat you there. I think he gets the service packs by carrier
elk...

--
Sean Dotson, PE
http://www.sdotson.com
...sleep is for the weak..
-----------------------------------------
"Laurence Yeandle" wrote in message
news:C1D580A39FAB005075288908D4AE9158@in.WebX.maYIadrTaRb...
> I think I got the record at the moment 75 mins on 42 bps, how the other
half
> live!
>
> --
> Laurence,
>
> Power is nothing without Control
> ---
>
>
*Yeandle, Laurence
Message 10 of 14 (72 Views)

Re:

11-18-2002 04:08 AM in reply to: *Bender, Keith
Where is "The Mighty Quinn"? ( song.......three
words..........mythical....... dunno....?) :smileyhappy:

--
Laurence,

Power is nothing without Control
---


"Sean Dotson" wrote in message
news:78BF59D66D697E65E87BBC4F55F923BB@in.WebX.maYIadrTaRb...
> Quinn might beat you there. I think he gets the service packs by carrier
> elk...
>
> --
> Sean Dotson, PE
> http://www.sdotson.com
> ...sleep is for the weak..
> -----------------------------------------
> "Laurence Yeandle" wrote in message
> news:C1D580A39FAB005075288908D4AE9158@in.WebX.maYIadrTaRb...
> > I think I got the record at the moment 75 mins on 42 bps, how the other
> half
> > live!
> >
> > --
> > Laurence,
> >
> > Power is nothing without Control
> > ---
> >
> >
>
>
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.