Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
tdswanson
Posts: 148
Registered: ‎03-07-2012
Message 1 of 2 (107 Views)

IV2013 SP1 Forgetting Keyboard Customizations

107 Views, 1 Replies
01-14-2013 07:23 AM

So this happened to me the other day.  I'm trucking right along, doing the do like normal and then I notice a bunch of my keyboard commands no longer work.  Not ALL of them.  Some of them stayed. 

 

At first I'm thinking that it's no big deal.  I've exported my Customizations to an XML file and I can just re-import them., right?

 

So I did that.  And yes, what I had saved in that file came back in.  However, *SOME* defaults were returned at some point, so I still had to go line by line and scrub some things out to make them work.  For example, I use "D" for general dimension in the drawing environment.  But if the default setup had "DV" for detail view, "D" doesn't help because it's now an ambiguous entry.  What a pain.

 

1.  This is crazy that this happens.  Seems like it's not a new thing either.  What's the deal with elimination of this bug?

 

2.  Is there a way to wipe all the keyboard commands prior to importing my own XML file so I don't have to manually scrub out other stuff?

 

Thanks!

********************************************************
Inventor 2015 64-bit
Win 7 Pro 64-bit SP1
Mentor
RobJV
Posts: 557
Registered: ‎07-14-2004
Message 2 of 2 (87 Views)

Re: IV2013 SP1 Forgetting Keyboard Customizations

01-14-2013 01:48 PM in reply to: tdswanson

http://forums.autodesk.com/t5/Autodesk-Inventor/Inventor-2013-Pro-Keyboard-Customize/td-p/3749628

 

Similar problem here.  Also - do you have this turned on: "Use default multi-character Command Aliases" in your customize menu.

 

Rob

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.