Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Contributor
Ross33
Posts: 18
Registered: ‎06-23-2011
Message 1 of 1 (143 Views)

iPart members cannot find reference part

143 Views, 0 Replies
09-03-2012 07:37 PM

I've created a folded sheet metal component, and subsequently created an ipart factory with members that have some folds suppressed (basically to have parts in different stages of the forming process).

 

The parts and their corresponding .idws were updloaded to vault.

 

All was well.

 

I'd updated the components and drawing several times.

 

Yet this time I have found that the 'original' part (the base part that the ipart factory was created from) has a table that cannot be expanded to show the ipart iterations.

 

I'm not sure whether someone else has checked it out and broken the link or what, but I am in a bit of a predicatment here.

 

 

Is there a way to re-link the factory parts to reference the original file (or vice versa)? Is there possibly a 'cheats way' to try and re-name files so the members re-reference them?

 

Any advice will be greatly appreciated.

 

 

(And before anyone asks, I'm not able to upload the files.)

 

 

Thanks.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.