Inventor General Discussion

Reply
Active Member
rdomz
Posts: 6
Registered: ‎12-05-2011
Message 1 of 3 (263 Views)

Inventor lt 2013

263 Views, 2 Replies
05-11-2012 02:42 PM

Is this application available with Network Licensing ?  If so if you load the 2013 Inventor lt suite can you run ACAD lt using the Inventor Network Licenses ?? 

*Expert Elite*
Mark_Flayler
Posts: 1,477
Registered: ‎07-30-2007
Message 2 of 3 (251 Views)

Re: Inventor lt 2013

05-11-2012 05:20 PM in reply to: rdomz

Yes....and yes.

Mark Flayler - Senior Application Engineer
IMAGINiT's Manufacturing Solutions Blog:
http://blogs.rand.com/manufacturing/
Active Member
rdomz
Posts: 6
Registered: ‎12-05-2011
Message 3 of 3 (208 Views)

Re: Inventor lt 2013

05-14-2012 09:08 AM in reply to: Mark_Flayler

Thanks for this info.  Can i break the Inventor lt Suite up install ( only install ACAD 2013 ) or do I need to install
Inventor lt as well to utilize the network licensing of this app. ?

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.