Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Active Member
rdomz
Posts: 6
Registered: ‎12-05-2011
Message 1 of 3 (260 Views)

Inventor lt 2013

260 Views, 2 Replies
05-11-2012 02:42 PM

Is this application available with Network Licensing ?  If so if you load the 2013 Inventor lt suite can you run ACAD lt using the Inventor Network Licenses ?? 

*Expert Elite*
Mark_Flayler
Posts: 1,465
Registered: ‎07-30-2007
Message 2 of 3 (248 Views)

Re: Inventor lt 2013

05-11-2012 05:20 PM in reply to: rdomz

Yes....and yes.

Mark Flayler Application Engineer - Manufacturing Solutions Division
IMAGINiT's Manufacturing Solutions Blog:
http://blogs.rand.com/manufacturing/
Active Member
rdomz
Posts: 6
Registered: ‎12-05-2011
Message 3 of 3 (205 Views)

Re: Inventor lt 2013

05-14-2012 09:08 AM in reply to: Mark_Flayler

Thanks for this info.  Can i break the Inventor lt Suite up install ( only install ACAD 2013 ) or do I need to install
Inventor lt as well to utilize the network licensing of this app. ?

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.