Inventor General Discussion

Reply
Valued Contributor
davej
Posts: 61
Registered: ‎07-25-2003
Message 1 of 8 (580 Views)

Inventor is Reregistering????

580 Views, 7 Replies
11-16-2002 12:12 AM
I was starting up Inventor fine before SP1. After AP1, each time I startup, I get a message that reads: "Inventor is reregistering and needs to complete reregistration before this program can run. Please close Inventor so it can complete reregistration before running this program." When I hit OK, I also get this error: "Reregistration needs to be completed before running this program". The SP white paper said I would NOT have to reboot. But after I got this message the first time, I rebooted anyway. The first time I started IV after reboot, I did NOT get this message. But I closed and later restarted, and that's when I got it again. I would hate to think I have to reboot every time I close and reopen IV. Any ideas?
*Keller, Kent
Message 2 of 8 (580 Views)

Re: Inventor is Reregistering????

11-16-2002 12:20 AM in reply to: davej
Not really... but if it was me I think I would try a repair install, and
then reinstall the SP, making sure all tray and anti virus tools were off
during it. The only time I get that is when I have been running R5.3 and
switch to R6

--
Kent Keller
Member of the Autodesk Discussion Forum Moderator Program

http://www.MyMcad.com/KWiK/Mcad.htm

"davej" wrote in message
news:f1241a6.-1@WebX.maYIadrTaRb...

Any ideas?
Valued Contributor
davej
Posts: 61
Registered: ‎07-25-2003
Message 3 of 8 (580 Views)

Re:

11-16-2002 12:30 AM in reply to: davej
I did have Norton running when I installed SP1. I'll try your idea Monday. No time to repair today. Thanks.
Valued Contributor
davej
Posts: 61
Registered: ‎07-25-2003
Message 4 of 8 (580 Views)

Re:

11-16-2002 12:50 AM in reply to: davej
Well, nevermind. for some reason the IV process didn't shutdown those two times. Of course it wouldn't let me open another instance. It is working fine now for some reason. Thanks anyway.
*anton
Message 5 of 8 (580 Views)

Re:

11-29-2002 09:49 AM in reply to: davej
Mine is trying to reregister whenever
I use 6 after 5.

I'll have to stick to 5 until my
project is done...


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #0000ff 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Well,
nevermind. for some reason the IV process didn't shutdown those two times. Of
course it wouldn't let me open another instance. It is working fine now for
some reason. Thanks anyway.
*Caldwell, Larry
Message 6 of 8 (580 Views)

Re:

11-29-2002 01:12 PM in reply to: davej
Try Log'n off/on before switching versions;
should work fine.

~Larry


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">

Mine is trying to reregister
whenever I use 6 after 5.

I'll have to stick to 5 until my
project is done...


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #0000ff 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Well,
nevermind. for some reason the IV process didn't shutdown those two times.
Of course it wouldn't let me open another instance. It is working fine now
for some reason. Thanks anyway.
*J, Dave
Message 7 of 8 (580 Views)

Re:

11-29-2002 09:15 PM in reply to: davej
I've also had a problem of having another instance
of IV running in the background after I installed SP1. Check the Task
Manager.


 

 


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">

Mine is trying to reregister
whenever I use 6 after 5.

I'll have to stick to 5 until my
project is done...


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #0000ff 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Well,
nevermind. for some reason the IV process didn't shutdown those two times.
Of course it wouldn't let me open another instance. It is working fine now
for some reason. Thanks anyway.
*anton
Message 8 of 8 (580 Views)

Re:

11-30-2002 05:12 AM in reply to: davej
Thanks


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #0000ff 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">

I've also had a problem of having another
instance of IV running in the background after I installed SP1. Check the Task
Manager.


 

 


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">

Mine is trying to reregister
whenever I use 6 after 5.

I'll have to stick to 5 until my
project is done...


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #0000ff 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Well,
nevermind. for some reason the IV process didn't shutdown those two times.
Of course it wouldn't let me open another instance. It is working fine now
for some reason. Thanks
anyway.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.