Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
*Expert Elite*
JDMather
Posts: 28,228
Registered: ‎04-20-2006
Message 11 of 25 (201 Views)

Re: Inventor Feature works?

03-23-2012 11:10 AM in reply to: RayFeiler

RayFeiler wrote:

I guess no one likes Fusion?


 

Don't need Fusion for this.

 

Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Autodesk Inventor 2015 Certified Professional
Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
Certified SolidWorks Professional
Inventor Professional 2015-SP1 64-bit
http://www.autodesk.com/edcommunity
http://home.pct.edu/~jmather/content/DSG322/inventor_surface_tutorials.htm
*Expert Elite*
Cadmanto
Posts: 3,356
Registered: ‎12-07-2011
Message 12 of 25 (199 Views)

Re: Inventor Feature works?

03-23-2012 11:12 AM in reply to: JDMather

Ok, does that mean I have to uninstall what I currently have loaded then do as you suggested?

 

Maybe it is a Friday thing, but what is UAC?

Best Regards,
Scott McFadden
Inventor Professional 2014
(Colossians 3:23-25)

*Expert Elite*
Cadmanto
Posts: 3,356
Registered: ‎12-07-2011
Message 13 of 25 (195 Views)

Re: Inventor Feature works?

03-23-2012 11:20 AM in reply to: RayFeiler

This does not look like it deals with sketches, which is what we are looking to do.

Best Regards,
Scott McFadden
Inventor Professional 2014
(Colossians 3:23-25)

*Expert Elite*
JDMather
Posts: 28,228
Registered: ‎04-20-2006
Message 14 of 25 (192 Views)

Re: Inventor Feature works?

03-23-2012 11:27 AM in reply to: Cadmanto

Cadmanto wrote:

This does not look like it deals with sketches, which is what we are looking to do.


More information is needed.

It does build sketches for recongnized features - just like SolidWorks.

Attach your file here.

 

Ops - I guess you were referring to Fusion rather than Inventor feature recognition.

Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Autodesk Inventor 2015 Certified Professional
Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
Certified SolidWorks Professional
Inventor Professional 2015-SP1 64-bit
http://www.autodesk.com/edcommunity
http://home.pct.edu/~jmather/content/DSG322/inventor_surface_tutorials.htm
*Expert Elite*
Cadmanto
Posts: 3,356
Registered: ‎12-07-2011
Message 15 of 25 (190 Views)

Re: Inventor Feature works?

03-23-2012 11:30 AM in reply to: JDMather

JD, I was responding to the fusion statement on how it didn't look like it produced sketches (in fusion)

not Inventor.

I am assuming I have to uninstall what I have and reinstall like you suggested with the antivirus and UAC turned off.

By the way, what does UAC stand for?

Best Regards,
Scott McFadden
Inventor Professional 2014
(Colossians 3:23-25)

Valued Mentor
RayFeiler
Posts: 402
Registered: ‎10-07-2008
Message 16 of 25 (184 Views)

Re: Inventor Feature works?

03-23-2012 11:38 AM in reply to: Cadmanto

UAC.png

Product Design Suite Ultimate 2014 64-Bit

Sometimes you just need a good old reboot.
Valued Mentor
RayFeiler
Posts: 402
Registered: ‎10-07-2008
Message 17 of 25 (178 Views)

Re: Inventor Feature works?

03-23-2012 12:01 PM in reply to: Cadmanto

Yes, I just tested this out Fusion does not give you sketches but the plug-in for Inventor does. I did not know this until today. Cool plug-in. :smileywink:

Product Design Suite Ultimate 2014 64-Bit

Sometimes you just need a good old reboot.
*Expert Elite*
Cadmanto
Posts: 3,356
Registered: ‎12-07-2011
Message 18 of 25 (174 Views)

Re: Inventor Feature works?

03-23-2012 12:20 PM in reply to: RayFeiler

Thanks Ray.

I am going to try this at home where I feel comforatble shutting off the anti and the UAC (thanks for the explaination).

Here I have to call IT to feel safe about doing so.

 

Yes, we have some files that it is important to have the sketches for.  Thus the reason Fusion wont work.

Best Regards,
Scott McFadden
Inventor Professional 2014
(Colossians 3:23-25)

*Expert Elite*
Cadmanto
Posts: 3,356
Registered: ‎12-07-2011
Message 19 of 25 (168 Views)

Re: Inventor Feature works?

03-23-2012 02:00 PM in reply to: jtylerbc

Finally got it to work.

Thank you everyone for your help. 

JD, you were right.  It does work like Featureworks.

Best Regards,
Scott McFadden
Inventor Professional 2014
(Colossians 3:23-25)

*Expert Elite*
JDMather
Posts: 28,228
Registered: ‎04-20-2006
Message 20 of 25 (166 Views)

Re: Inventor Feature works?

03-23-2012 02:05 PM in reply to: Cadmanto

Cadmanto wrote:

JD, you were right.  It does work like Featureworks.


There are a few hidden things in there.
Right Mouse button sometimes gives you these hidden options.

Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Autodesk Inventor 2015 Certified Professional
Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
Certified SolidWorks Professional
Inventor Professional 2015-SP1 64-bit
http://www.autodesk.com/edcommunity
http://home.pct.edu/~jmather/content/DSG322/inventor_surface_tutorials.htm
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.