Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Member
stolzpet
Posts: 3
Registered: ‎07-15-2012
Message 1 of 1 (261 Views)

Inventor Content Service crashs (Autodesk 2013)

261 Views, 0 Replies
09-12-2012 11:59 PM

Hi,

we want to use the Inventor Content Center libraries are shared on a Vault Server (Autodesk 2013).

The installation of Vault Server and Inventor Content Service worked on our Server (Windows 7 Professional 64 Bit German). But after some time the Inventor Content Service always crashs.
Now it's not possible to restart the Inventor Content Service with Control Panel → Administrative Tools → Services.

In the Windows Event Viewer I can see the following error messages:
The service could not be started: Connect.Exceptions.IndexingServiceException: IndexingServiceErrCodes:129:UnexpectedDatabase
   at Connect.MetaStore.MetaStorage.Initialize()
   at Connect.IVault.IVault.OnStart(String[] args)
   at System.ServiceProcess.ServiceBase.ServiceQueuedMainCallback(Object state)
 
How to solve this problem? Or why the Inventor Content Service crashs and will not restart?

We use Autodesk Education Design Academy Suite 2013 German. The server uses Windows 7 Professional 64 Bit German. The client uses Windows XP SP3 32 Bit German.

Dear Peter Stolz

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.