Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
1,056 Posts
6 Kudos
Registered: ‎09-10-2002
Post 1 of 2

Inventor 2013

89 Views, 1 Replies
02-13-2013 05:21 AM

I just installed Inventor 2013 upgrading from 2010. The first thing I noticed was the rendering in the modeling environment doesn't seem to be as greaqt as 2010. I updated my video card driver, but still the shading seems a little choppy. Is there anything else I can do to improve graphics?

Thanks in advance

Kev

*Expert Elite*
3,501 Posts
846 Kudos
Registered: ‎04-06-2010
Post 2 of 2

Re: Inventor 2013

02-13-2013 06:16 AM in reply to: KevinPinks7697

Are you using the "Realistic" setting, with Ray tracing?  If so,... yeah, it kinda sucks.  We have pretty high level cards and it's still choppy, and kind of grainy.  I still get decent renders from Studio, but not so much in the modeling environment.  Fortunately, we only use it when we're trying to show off.

ChrisB / Twitter

ADSK_Expert_Elite_Icon_S_Color_Blk.png

Please use Mark Solutions!.Accept as Solution &Give Kudos!Kudos to further enhance the value of these forums. Thank you! :smileyhappy:

http://cadtipstricks.wordpress.com//


   

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!