Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Contributor
Craigflo
Posts: 16
Registered: ‎07-07-2004
Message 1 of 3 (153 Views)

Inventor 2009 Thread Display.

153 Views, 2 Replies
01-25-2010 07:00 AM
Hi,

I was wondering if anyone had a soultion to the problem I have.

If I draw a cube 100 x 100 x 100, then I chamfer one of the edges, I then create a threaded hole (thru all) on the chamferd edge.

When I come to create a drawing of the above, the thread on the hole will only display on the side elevation.
When I create an end elevation I have no thread form shown.

I have attached a file to highlight what the problem is.

Hopefully someone can help
*Expert Elite*
mcgyvr
Posts: 7,248
Registered: ‎12-01-2004
Message 2 of 3 (153 Views)

Re: Inventor 2009 Thread Display.

01-25-2010 07:26 AM in reply to: Craigflo
Looks like a bug..Does it in 2010 also. (might be a drafting standard to display like that but I doubt it)
Did you find this reply helpful ? If so please use the Accept as Solution or Kudos button below.

-------------------------------------------------------------------------------------
2015 Product Design Suite Ultimate
Windows 7 64 bit
Core i7 4820k processor (OC'd to 4.4Ghz), Nvidia GTX 770, 16G RAM


Product Support
UnTone
Posts: 106
Registered: ‎08-03-2007
Message 3 of 3 (153 Views)

Re: Inventor 2009 Thread Display.

02-01-2010 01:03 AM in reply to: Craigflo
Thank you for raising this question. It is most likely a bug/limitation. The issue has been reported to the Inventor development team. I will let you know if there is some workaround.


Anton Fedoseyev
Education Solutions Specialist
Education EMEA
Autodesk, Inc.


http://inventor-ru.typepad.com/
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.