Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
New Member
2 Posts
0 Kudos
Registered: ‎01-19-2013
Post 1 of 8

Invalid serial number

722 Views, 7 Replies
01-19-2013 12:48 PM

I am getting the message of invalid serial number. I would like to speak to someone directly to help me solve this problem instead of flipping through self help information. Thanks

*Expert Elite*
3,002 Posts
1,706 Kudos
Registered: ‎03-08-2006
Post 2 of 8

Re: Invalid serial number

01-19-2013 01:47 PM in reply to: zachdixon0118

Hi zachdixon0118,

 

Visit the Installation & Licensing forum. Autodesk staff actively monitor that forum working to answer your installation and licensing questions.

 

I hope this helps.
Best of luck to you in all of your Inventor pursuits,
Curtis
http://inventortrenches.blogspot.com



  solution.png  Did you find this reply helpful ? If so please use the Accept as Solution or  Kudos button below.





Distinguished Contributor
169 Posts
36 Kudos
Registered: ‎10-10-2007
Post 3 of 8

Re: Invalid serial number

01-19-2013 02:42 PM in reply to: zachdixon0118

Things to watch out for are, entering a network serial number into a standalone install. There's also accidentally using the wrong year version or wrong product version, like using an ultimate serial number for a premium install. 

 

New Member
2 Posts
0 Kudos
Registered: ‎01-19-2013
Post 4 of 8

Re: Invalid serial number

01-19-2013 07:20 PM in reply to: donovan.cox

The network/standalone problem might be it. My thing is that the company I work for has Inventor on all of its computers and they had it installed before I started employment. They know less about the installation process than I do but I would assume that they ran it as a network. For some reason I probably installed it as a standalone instead. Is their any way to change this without reinstalling?

Distinguished Mentor
968 Posts
50 Kudos
Registered: ‎11-03-2003
Post 5 of 8

Re: Invalid serial number

01-20-2013 05:56 AM in reply to: zachdixon0118

Only way to fix is to reinstall. 

John Retzlaff
*Pro
1,436 Posts
121 Kudos
Registered: ‎07-26-2005
Post 6 of 8

Re: Invalid serial number

01-21-2013 05:57 AM in reply to: zachdixon0118

zachdixon0118 wrote:

I am getting the message of invalid serial number. I would like to speak to someone directly to help me solve this problem instead of flipping through self help information. Thanks


good answers so far to your question but just in case you're not aware, this isn't the place to expect to communicate directly with Autodesk.  You're question seems to indicate that was what you were hoping for.

 

 

Valued Mentor
375 Posts
52 Kudos
Registered: ‎04-04-2012
Post 7 of 8

Re: Invalid serial number

01-21-2013 06:28 AM in reply to: ampster

There is a separate board for installation problems here 

 

http://forums.autodesk.com/t5/Installation-Licensing/bd-p/24 

 

I believe that this board IS MONITORED by Autodesk.

 

Maybe the this board's moderator can move/copy this question over

==============
Inventor 2015 Pro
==============

HP xw8400 workstation
2 x Xeon duel-core 3Ghz CPU , 32 GB Ram
64bit Windows 7 Pro

AMD FirePro V3900 (ATI FireGL) (1GB RAM)
=================
Ashington Northumberland (UK) ~ Home to the WORLD FAMOUS Pitman Painters Group
Community Manager
2,743 Posts
285 Kudos
Registered: ‎09-27-2011
Post 8 of 8

Re: Invalid serial number

01-21-2013 01:53 PM in reply to: Mason-Paul

Typically your best bet in this situation, outside of checking to make sure you're using the appropriate serial number and product key (not previous versions) and installing as the right deployment (standalone vs.network), would be to contact our License Assitance team for direct support.



Philip Schmelzer
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!