Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
New Member
jasonr41405
Posts: 1
Registered: ‎01-16-2013
Message 1 of 2 (201 Views)

Installing Content Center Failed

201 Views, 1 Replies
02-06-2013 12:41 PM

I've read that the Error 1603 is just a windows error saying that installation failed. I'm trying to figure out why I cant get the content Center to install. I already have Autodesk Inventor 2011 installed on my machine and for whatever reason I accidently unchecked the install content center (this was some time ago). When I go back into the install and try to run it it doesn't work. now I dont have the DVD's but I copied the DVD files to my Computer onto a back-up hard drive. The DVD's have been since packed away. is the content center failing cause I'm running the setup from the Disk1zip and the content center Files are on Disk7zip or is something else interfereing with my install?

 

I have shut off the virus scanner and firewall so they aren't an issue

*Pro
ampster
Posts: 1,277
Registered: ‎07-26-2005
Message 2 of 2 (198 Views)

Re: Installing Content Center Failed

02-06-2013 01:03 PM in reply to: jasonr41405

the solution I'm providing was originally provided from the late Dennis Jeffery on a website that was his own personal company and I'm assuming since that company still has another link still available on the internet providing that same file that this is allowed.

 

for 2011, might be easier to download the file named "AI2011 Desktop Content.zip" from

 

http://www.design-excellence.com/ftp/files/

 

and install those files in the correct folder to enable the CC in 2011.

 

Admin or anyone else, if there's a problem with suggesting this please advise or delete my response.

 

 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.