Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
iamerm
Posts: 226
Registered: ‎12-01-2003
Message 11 of 15 (532 Views)

Re: Inch Symbol (") in Inventor Dimensions?

04-13-2011 10:24 AM in reply to: mfisher77

Do I understand this correctly:  if I set my dimension style to Architectural (ANSI), & then I change the linear units to "in" (NOT "ft"), then Inventor will not display the inch symbol (").  Evidently, the only way to have an inch symbol displayed under those circumstances is to add it with a suffix.

 

Did I get that right?

 

I'm using Inventor 2011.

Valued Contributor
thedelee
Posts: 64
Registered: ‎05-16-2007
Message 12 of 15 (531 Views)

Re: Inch Symbol (") in Inventor Dimensions?

04-13-2011 10:26 AM in reply to: iamerm
 
Distinguished Contributor
iamerm
Posts: 226
Registered: ‎12-01-2003
Message 13 of 15 (503 Views)

Re: Inch Symbol (") in Inventor Dimensions?

04-13-2011 11:11 AM in reply to: thedelee

Eh?

Valued Contributor
thedelee
Posts: 64
Registered: ‎05-16-2007
Message 14 of 15 (498 Views)

Re: Inch Symbol (") in Inventor Dimensions?

04-13-2011 11:14 AM in reply to: iamerm
I said yes, for some reason my reply is not working.
Distinguished Contributor
iamerm
Posts: 226
Registered: ‎12-01-2003
Message 15 of 15 (493 Views)

Re: Inch Symbol (") in Inventor Dimensions?

04-13-2011 11:24 AM in reply to: thedelee

Thanks for getting back to me.  It would be nice if there was a simple option to turn the inch symbol on or off, regardless of the units.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.